Casado sorprèn en menjar en un McDonald's en plena campanya per Andalusia

El líder popular va publicar una fotografia a les seves xarxes socials on se'l podia veure menjant en un McDonald's en plana campanya per Andalusia

Pablo Casado, menjant en un McDonald's en plena campanya per Andalusia
Pablo Casado, menjant en un McDonald's en plena campanya per Andalusia | Twitter

Pablo Casado sembla obstinat a no deixar ningú indiferent. Si bé és cert que el nou líder popular és notícia reticentment per la seva crítica al govern de Pedro Sánchez i per carregar contra la causa independentista, també ho és que ara el mateix Casado ha saltat altra vegada a la palestra per una fotografia d’allò més inhabitual.

El president del PP va deixar tothom bocabadat en publicar una fotografia menjant en família en un McDonald’s d’Andalusia, en un recés de la campanya electoral en aquesta comunitat autònoma. La xarxa, en veure-ho, es va omplir de comentaris criticant l’acció de Casado —al·legant que menyspreava la gastronomia d’Andalusia— i mofant-se de la sorprenent fotografia.

 

Casado i el seu recés en un McDonald’s

«Va a Andalusia i menja en un McDonald’s» o «molt bé Casado fomentant les empreses d’alimentació andaluses», comentaven uns en to de broma mentre d’altres, directament, no donaven crèdit a la imatge: «Pernil, gambes de Huelva, peixet, secret ibèric, ‘flamenquín’ de Còrdova, cua de bou, presa ibèrica... i menja una hamburguesa del McDonald’s».  

D’altres, com el cap d’esports de ‘Rac1’, Eduard de Batlle, també es feia creus de la situació i es preguntava si la fotografia era un muntatge. ‘Fake’ o no, el cert és que la fotografia de Pablo Casado està tenint un ressò enorme i són molts els qui encara opten per fer mofa de la imatge.  


Comentaris

envia el comentari