Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Casado

Pablo Casado: «Poses Rafa Nadal i Piqué i... les comparacions són odioses»

El líder del Partit Popular també ha comparat Piqué amb Rafa Nadal i ha declarat que s'asseuria a parlar amb tots els partits polítics amb l'excepció de Bildu i els independentistes

Casado
Pablo Casado: «Si sóc president, la selecció espanyola jugarà a Catalunya» | CatalunyaDiari.cat

Tal com fèiem patent aquest dimarts, el diari 'Marca' ha volgut centrar l'atenció en la proximitat del 28-A i ha dedicat tota la setmana a publicar entrevistes dels principals líders polítics de l'àmbit nacional. Primer va ser el torn de l'actual president del govern, Pedro Sánchez, que va deixar uns titulars d'allò més interessants, i  justament avui surt publicada la seu seu màxim rival: Pablo Casado, el qual tampoc ha volgut mossegar-se la llengua i ha declarat que «si sóc president d'Espanya, la selecció jugarà al País Basc, Catalunya i Navarra».

  • Relacionat:  Pedro Sánchez: «M'ofèn que Guardiola digui que Espanya és un país autoritari».

Critica l'actitud de l'independentisme amb la selecció espanyola

Casado, però, no s'ha quedat aquí, i després de deixar clar que aquest és el seu compromís principal i de fer patent que «l'esport és essencial, és marca Espanya, és quelcom que ens uneix a tots», ha volgut llançar un dard enverinat al secessionisme.

«Només cal veure el ridícul que van fer els independentistes quan van intentar prohibir la retransmissió dels partits de la selecció espanyola, perquè la gent omplia igual els carrers». En aquest sentit, el popular considera que l'esport no es pot fer servir com una eina ideològica i «sectària» que exclogui part de la societat espanyola.

Compara Gerard Piqué amb Rafa Nadal

Durant l'entrevista, que analitza temes esportius però des d'un punt polític, també han mencionat un dels jugadors més emblemàtics del futbol català. Es tracta, com no podia ser d'altra manera, de Gerard Piqué, de qui ha dit que, malgrat ser un bon jugador,  no comparteix «ni la visió política que té ni les formes que fa servir per opinar quan és entrevistat».

Casado
Casado: «Confio més en els mitjans esportius que en el CIS» | CatalunyaDiari.cat

 

En aquest sentit, i després de fer patent que ell creu que els esportistes tenen l'obligació d'actuar amb responsabilitat social, ha volgut comparar el blaugrana amb un altre referent de l'esport espanyol, en aquest cas Rafa Nadal.

I és que Casado considera que, a pesar que els dos destaquen en les seves corresponents disciplines, «les comparacions són odioses», deixant ben clar a qui prefereix el president del PP.

  • Potser t'interessa:  Les agulles, la gran fòbia de Gerard Piqué.

«Confio més en els mitjans esportius que en el CIS»

Preguntat per si confiava més en els diaris esportius a l'hora de publicar nous fitxatges o bé en les enquestes del CIS, el popular no ha dubtat en cap moment: «Confio molt més en els mitjans esportius». «Bé, encertar més que el president del CIS és fàcil. De fet, Tezanos no tindria preu com a seleccionador, seria pura ficció», concloïa Casado.

Per acabar, l'aspirant a president del govern espanyol ha deixat ben clares les línies vermelles en relació a futurs pactes postelectorals. «Pactaria amb qualsevol partit menys amb Bildu i els proetarres. I ara, tampoc amb els independentistes», expressava, i continuava manifestant que «l'esport ha d'unir, però sempre que estiguin dins la Consitució, i alguns s'estan quedant fora».

Quant al repartiment territorial, Casado creu que «a Espanya no hi poden haver més concessions ni més transferències a les autonomies», ja que «l'Estat ja està prou descentralitzat».