Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Pablo Casado titlla Quim Torra de «desequilibrat»

«No és un insult... se l'ha de cessar ja», ha aclarit el cap de files del PP

Pablo Casado ha tornat a demanar un altre 155 per a Catalunya
Pablo Casado ha tornat a demanar un altre 155 per a Catalunya | CatalunyaDiari.cat

 

Pablo Casado és un d’aquells líders que acostuma a agradar a la dreta. Tant directe com taxatiu, el nou màxim exponent del Partit Popular ha fet del seus discursos el seu gran actiu. En aquest context i de visita a Catalunya, però, Casado ha anat un pèl més enllà i ha optat per incriminar directament Quim Torra.

«És un desequilibrat», ha comentat Casado sobre torra mentre, al fil de la polèmica, el líder popular prosseguia: «No és un insult... veient els articles que ha fet on titlla els espanyols de bèsties, se l’ha de cessar ja».

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

Casado carrega contra la «via eslovena»

«Quim Torra anhela la via eslovena». Així mateix, doncs, Casado ha tornat a agafar l’estela que va deixar el president de la Generalitat en citar la ‘via eslovena’ per carregar, i amb molta duresa, contra aquest.                              

Pablo Casado ha carregat amb duresa contra la reunió de Junqueras i Iglesias a Lledoners
Pablo Casado ja va carregar amb duresa contra la reunió de Junqueras i Iglesias a Lledoners | CatalunyaDiari.cat

 

Durant la presentació del candidat Alejandro Fernández com a relleu d’Albiol al capdavant de la formació, el líder del PP no s’ha estat de res per tornar a demanar un 155 per a Catalunya. Com ja havia fet en altres ocasions, Casado ha sentenciat: «Sánchez ha de dir com i quan aplicarà el 155 a Catalunya. D’altra banda, també li ha de dir a Torra en quin moment s'aplicarà la legalitat, es prendrà el control dels Mossos i se'l cessarà de forma fulminant».

Casado, d'altra banda, ja va saltar ahir a la palestra en demanar la il·legalització dels CDR i Arran.