Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Casado

Casado, contundent: «Catalunya no és una nació»

«Em fa vergonya aliena qui governa Espanya», ha reconegut

Pablo Casado
El secretari general del PP ha afirmat que: «Som la víctima de l'exclusió, els del 'no és no' són ells» | Catalunya Diari

El líder del PP, Pablo Casado, ha retret al PSOE que faci 16 anys que «blanqueja el full de ruta del Tinell», on assegura que les formacions del Tripartit explicitaven que no tenien «res a pactar» amb el PP. «Som la víctima de l'exclusió, els del 'no és no' són ells», ha lamentat Casado, que ha avisat el líder socialista, Pedro Sánchez, que «no esperi res del dilluns», en referència a la reunió prevista entre els dos dirigents.

De fet, Casado ha anat més enllà i ha exigit als barons del PSOE que «es rebel·lin» contra Sánchez perquè «no s'entén que un partit històric que va tenir un paper important en la transició estigui ara en subhasta amb els independentistes».

«Em fa vergonya aliena qui governa Espanya», ha reconegut Casado. A més, ha criticat l'anunci de Sánchez de reunir-se amb els disset presidents autonòmics perquè, segons creu, es tracta d'una estratègia per «complir les exigències de JxCat» i reunir-se amb el cap de l'executiu català, Quim Torra. A més, ha afegit que el líder socialista fa servir els presidents «d'atrezzo i comparsa».

Ha advertit a Sánchez que «no esperi res»

Així, Casado ha advertit a Sánchez que «no esperi res» de la reunió que tindran el dilluns perquè, com ha assegurat, el que es trobarà és «un partit que és l'alternativa per acabar amb la deriva nacionalista i anticonstitucional d'un socialisme que ha perdut la seva essència». El líder del PP creu que la seva formació ha estat «generosa i responsable» i s'ha reivindicat com «l'únic partit a l'altura de les circumstàncies complexes».

Pel que fa a Catalunya, Casado ha negat que hi hagi un conflicte polític i ha afirmat que es tracta «d'un conflicte de legalitat, un conflicte democràtic i una agressió a la Constitució». El líder del PP també ha insistit que Catalunya no és una nació» i ha avisat el PSOE que no permetrà que digui això ni que Espanya «és una nació de nacions».

També pots llegir...

  • Tsunami Democràtic respon ara mateix a la premsa de Madrid
  • Toni Comín compara Pedro Sánchez amb Rajoy