Pablo Echenique, sobre l'empresa 'Pig Demon': «He rigut molt»

Puigdemont va interposar la denúncia contra una empresa que s'apropiava del seu rostre

Pablo Echenique, secretario de Organización de Podemos
Pablo Echenique, en una imatge d'arxiu   | Cedida

L’empresa andalusa de pernils ‘Pig Demont’ segueix al focus de la polèmica. La denúncia de Carles Puigdemont a la marca d’embotits per considerar que s’apropiava de la seva imatge i del seu cognom per mofar-se d’ell, va fer saltar a la palestra un dels logotips més pintorescs i controvertits dels darrers temps.

El cert, però, és que el porc del logotip presenta summes similituds amb l’expresident català i han estat molts els qui han reaccionat a l’anècdota. Un dels qui ho ha fet, en un to força burlesc, ha estat secretari d’Organització de Podemos, Pablo Echenique. «He rigut molt llegint aquesta notícia sobre la petita empresa andalusa», ha comentat.

Echenique: «He rigut molt»

No s’ha estat de res el membre de Podemos en assegurar que li havia fet molta gràcia la notícia. El cert, però, és que a qui no li va fer tanta gràcia va ser a Carles Puigdemont, que no va dubtar en interposar una denúncia en creure que s’estava vulnerant la seva imatge i el seu honor.

Imatge d'arxiu de la botiga 'Pig Demont'
Imatge d'arxiu de la botiga 'Pig Demont' | CatalunyaDiari.cat

 

Echenique, però, no va dubtar en burlar-se obertament de la publicació i en trobar un doble sentit a tot plegat: «L’humor des de la discrepància també és bastir ponts».

Finalment, el secretari d’Organització de Podemos lloava al seu cap de partit, Pablo Iglesias, del qual considera que no s’hauria comportat com ho va fer l’expresident Puigdemont. «S’enfadaria Pablo Iglesias li hagués posat una cua al porc? Estic segur que no», ha comentat. 

L’empresari va negar la relació amb Puigemont

Alberto González, entrevistat per la Cadena COPE, va negar la màxima. Al·lega que, tot i que s’hi assembla, el porc no és Carles Puigdemont: «Jo el tinc molt similar, la ratlla més baixa. I això no es Corea del Nord on hi ha uns tipus de cabells establerts. Que jo sàpiga ell no ha de tenir la propietat d’aquests cabells».

Imatge d'una campanya de la marca andalusa
Imatge d'una campanya de la marca andalusa | Pig Demont

 

«El logo no reflecteix la seva imatge i es pretenia anomenar porc de muntanya. De fet, ve d’una localitat muntanyosa de Màlaga. No hi havia cap altra intenció més enllà», deia.


Comentaris

envia el comentari