Pablo Iglesias diu 'adeu' a la seva cua i sorprèn tothom amb el seu nou look

El vicepresident segon del govern ha decidit compartir el seu canvi de pentinat

El líder de Podem, Pablo Iglesias, a la presentació del programa electoral de la seva formació (8/4/2019)
Pablo Iglesias ha canviat el seu mític pentinat a causa dels seus fills | Catalunya Diari

Tot i que la l'aspecte físic dels polítics no hauria de ser el més important, sí que caracteritza cadascuna de les actuals figures polítiques del nostre país. Pablo Iglesias és possiblement el més reconegut per destacar trencant la norma, amb un pentinat considerat no professional i pel qual s’ha guanyat un sobrenom durant part de la seva carrera: la seva mítica cua.

Ara, el vicepresident del govern espanyol ha decidit compartir una fotografia on se’l pot veure treballant des de casa durant aquests dies. El primer que destaca de la imatge és l’absència del conegut pentinat del líder de Podemos, el qual normalment destaca per la seva llargada.

El nou look de Pablo Iglesias que sorprèn els seus seguidors

Iglesias ha pensat que era l'hora de canviar de look i ha donat un aire nou el seu senyal d'identitat més important, i que és una cosa simbòlica per a tot el seu partit: la seva cua. Com pot veure's en la imatge d’ 'Instagram', el vicepresident segon del govern i líder de Podemos ha dit adéu a aquesta mítica cua que lluïa, però no ho ha fet de manera definitiva. Ara, recull els seus cabells bruns en una trossa alta.

«Entre l'onada de calor i que els meus fills em tiren del pèl... tocava nou ‘look’», escriu Pablo Iglesias al costat d'una emoticona somrient. Pablo és pare de tres fills: els bessons Leo i Manuel, i la petita Aitana, fruit de la seva relació amb la ministra d'Igualtat, Irene Montero.

Pablo Iglesias no és el primer polític que fa un canvi tan visible en el seu aspecte. Per exemple, l’expresident del govern, José María Aznar, va anar reduint el seu conegut bigoti fins a fer-ho gairebé inapreciable en els últims anys.


Comentaris

envia el comentari