Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Iglesias, plorant al Congrés dels Diputats, el 30 de maig de 2018.

Pablo Iglesias, destrossat per la mort d'un gran amic

Assegura que recordarà a José Luis com una persona «senzilla i simpàtica»

Pablo Iglesias és un home sensible. A ningú li agafa per sorpresa que el vicepresident del govern espanyol és una persona que té els sentiments a flor de pell després de veure'l plorar com un nen al Congrés dels Diputats durant un homenatge a la diputada Aina Vidal afectada per un càncer.

Unes setmanes després d'aquell tràngol,  Iglesias ha tornat a patir un dur moment en rebre la notícia de la mort del cineasta José Luis Cuerda. Sense pensar-s'ho dues vegades, el líder d'Unidas Podemos va decidir acudir al tanatori de Madrid per a donar-li el seu últim adéu al creador del famós film 'Amanece que no es poco'.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Iglesias es va mostrar visiblement emocionat

Davant la seva arribada, van ser molts els mitjans de comunicació els quals van voler preguntar-li a Iglesias com es trobava, ja que es va mostrar visiblement emocionat. «Això és el que marca la diferència dels genis: quan  són capaços de fer obres que transcendeixen les generacions i que, a més a més, són capaços de fer una crítica social que és molt necessària», va explicar Iglesias.

Tanmateix, va voler afegir que: «Ens deixa un geni del cinema espanyol, el creador de la religió laica més simpàtica que molts professem que és l''amanecismo'. El trobarem moltíssim a faltar». Està clar que el vicepresident del govern ha passat per un dur moment i, ara, se centrarà en recordar a José Luis com una persona «senzilla i simpàtica».

Andreu Buenafuente també va voler acomiadar-se del cineasta

A banda d'Iglesias, també es van voler apropar fins al tanatori La Paz de Madrid altres cares conegudes del panorama cultural i social espanyol com Andreu Buenafuente, Massiel o els cantants Víctor Manuel i Ana Belén. Sens dubte, aquest és el millor homenatge que podria rebre el cineasta: l'escalfor de tots els companys de professió que l'estimaven i que, de ben segur, el recordaran com es mereix.

També et poden interessar...