rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Pablo Iglesias, preocupat sobre l'estat dels seus fills: «Esperem que tirin endavant»

Els dos han nascut de forma prematura al cap de sis mesos de gestació
Pablo Iglesias, preocupat pels seus dos fills nascuts prematurs | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest dimarts al matí tots els diaris es feien ressò del naixement prematur dels fills d'Irene Montero i Pablo Iglesias. En concret, els petits han arribat al món al cap de sis mesos de gestació, i des de llavors els rumors sobre el seu estat de salut s'han disparat. Davant d'aquesta situació, ha estat el pare, Pablo Iglesias, quin ha volgut comunicar la versió oficial. 

 

A través d'un missatge publicat al seu perfil de Facebook, el líder de Podem ha començat agraint a tots aquells que s'han interessat per la situació el seu suport. «Als professionals de la sanitat pública que atenen a Irene, i als dos petits que han nascut molt abans de l'esperat», ha escrit Iglesias, que ha volgut insistir que «estan en les millors mans». No obstant això, no ha pogut amagar la seva preocupació, amb una frase que ha deixat molta gent preocupada: «Esperem que tirin endavant».

 

Pablo Iglesias, preocupat

 

Pablo Iglesias al costat d'Irene Montero | CatalunyaDiari.cat

 

En la mateixa publicació, el líder de Podem ha volgut destacar que Irene Montero i ell mateix estan orgullosos de «la qualitat i la dignitat dels professionals que s'encarreguen del més important servei públic: cuidar». En aquest sentit, Iglesias s'ha mostrat confiat que en les pròximes hores rebrà una bona notícia sobre l'estat de salut de la seva dona i dels seus dos petits. Tot i això, ara cal que els dos rebin un tractament especial, per finalitzar correctament el seu procés de gestació. 

Tot tipus de reaccions

Les reaccions a la notícia no s'han fet esperar. Un dels primers a deixar unes paraules de suport a Pablo Iglesias i Irene Montero ha estat el secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, que s'ha mostrat optimista sobre la recuperació dels petits, perquè «estan en les millors mans». 

A més a més, ha aprofitat per carregat contra aquells «miserables» que «han intentat destruir» la Sanitat Pública, per «fer negoci». En aquest sentit ha destacat que el servei nacional oferit és un dels «millors del món», per acabat desitjant als dos pares «molt d'amor i molta força». 

 

L'exministra Dolors Montserrat desitja que els petits es recuperin

Una altra política que ha publicat un missatge després de saber la notícia ha estat l'exministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat. La catalana ha volgut donar «l'enhorabona a Irene Montero i Pablo Iglesias pel naixement dels seus bessons». 

 

Montserrat també ha desitjat «de tot cor que puguin marxar amb ells a casa», assenyalant que «estan en les millors mans, millors professionals i el millor sistema nacional de salut». L'exministra de salut s'ha sumat, doncs, a les lloances a la sanitat pública, tot i que de forma molt diferent d'Echenique. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris