PACMA revoluciona les xarxes socials amb el seu impactant espot electoral

La campanya del partit animalista se centra en la denúncia de l'extrema dreta i en la defensa dels drets humans, els animals i el medi ambient

PACMA
L'espot de campanya de PACMA triomfa a les xarxes   | CatalunyaDiari.cat

L'espot electoral del partit animalista PACMA no ha deixat a ningú indiferent. Només un dia després del seu llançament, el vídeo del partit animalista ja acumula més d'un milió de reproduccions i milers de comentaris d'usuaris que aplaudeixen la campanya.

El lema de l'espot, «Comença la ReEvolució!», se centra en la idea de combatre tots els elements que representen la «involució» al llarg del vídeo, com els toreros, VOX, el PP, el maltractament animal, l'homofòbia, el masclisme, el racisme o la religió, entre d'altres.

«Ets involució. Sents el poder i la luxúria d'arrabassar una vida.Fort com una escopeta, valent covard amb la teva manada, manada que crida, lladrucs que callen, silenci penjat d'un arbre». Són les primeres paraules de l'espot electoral de PACMA, que inicien l'impactant vídeo, acompanyades de les imatges d'un torero, un simpatitzant de VOX, una correguda de toros i de Santiago Abascal.  

«Perdre els drets és involucionar»

Segons PACMA, el vídeo de la campanya es basa en una idea fonamental: «perdre els drets és involucionar». Des de la plataforma, afirmen que «retallar drets és anar enrere en el nostre progrés com a societat avançada» i que PACMA es presenta a les eleccions com «l'alternativa política frontalment oposada a les idees ultradretanes i retrògrades», en un impactant vídeo electoral que no deixa ningú indiferent.

El vídeo triomfa a la xarxa

El PACMA no té espais electorals perquè no té representació, però aquesta vegada aspira a obtenir diputats per primera vegada a les eleccions espanyoles. L'enquesta del CIS els és favorable per aconseguir-ho a Barcelona i a València, però, de moment, el que ja és una realitat és el gran impacte que ha causat l'espot a les xarxes.


Comentaris

envia el comentari