Paco González acusa Guardiola i Xavi de «venuts» i «lamejeques»

El periodista ha esclatat durant el seu programa i no ha dubtat en manifestar la seva opinió

Paco González critica durament les actituds de Xavi i Guardiola  | Cedida

La sentència del procés encara continua generant reaccionsFutbolistes, actors, cantants i periodistes, han utilitzat els mitjans de comunicació i les xarxes socials per expressar la seva opinió sobretot el que està passant a Catalunya.

El locutor de la COPE, molt crític amb els dos exblaugranes

Aquest dimarts, a la cadena COPE, el periodista esportiu Paco González va criticar les actituds de Xavi i Guardiola pels seus comentaris després de conèixer la sentència. El presentador de 'Tiempo de Juego', conegut per ser una de les veus de la saga de videojocs FIFA, va assegurar que «no passa res per criticar Espanya» i va reconèixer que hi ha «moltes coses a millorar i molts defectes, però que Espanya no és un país de pa sucat amb oli al qual es pugui difamar».

Xavi Hernández, entrenador de l'Al-Sadd
Xavi Hernández viu i treballa a Qatar, país que Paco González ha criticat | Twitter / @AlsaddSC

El locutor va aprofitar l'avinentesa per atacar de manera molt dura i molt contundent les paraules de Xavi i Guardiola, ja que ells no són exemple de res. «S'han atrevit a corregir a jutges i persones que han estudiat tota la seva vida, que es perfeccionen diàriament i que cada dia estudien més», ha declarat el periodista.

«Si Xavi i Guardiola són independentistes, magnífic, ningú pot convèncer a ningú amb el sentiment, però que no difamin. Que defensin les seves idees sense insultar als altres. A mi i a molts espanyols ens sembla que ens estan insultant quan difamen als nostres país. Els dos es van vendre al petrodòlar de Qatar; són uns venuts», va dir amb duresa recordant que el futbolista i l'entrenador han viscut en aquest país i, en el cas del primer, ha defensat fins i tot el seu sistema malgrat no ser democràtic.

Imatge de Pep Guardiola portant el llaç groc | Cedida

De mica en mica Paco González va començar a enfadar-se més, fins al punt que no es va tallar gens i va continuar atacant sense parar als dos exfutbolistes. «Xavi diu que Qatar es viu millor que a Espanya, però jo no ho sé, igual té raó. Viu allí perquè passant més de mig any, no es paguen impostos, un exemple per a Catalunya. Ell viurà de meravella però les famílies dels 2.000 obrers morts dels quals no s'informa a Qatar, potser aquestes famílies viuen pitjor que ell. Aquest Mundial ho promocionen els dos», va retreure el locutor.

Qatar és un país on no hi ha eleccions

«Ni Guardiola ni Xavi demanen ajuda internacional per la discriminació de la dona a Qatar, no els he vist reclamar que et puguin caure tres anys per tenir relacions homosexuals i per la falta de democràcia; no hi ha ni eleccions ni partits polítics; tot això no els sembla tan important. Hi ha gent als quals els agrada les dictadures», va concloure un Paco González molt enfadat.

També et pot interessar...


Comentaris
Tony
Bocazas
Sus
La cope i jo no ens portem gens bé, però en aquesta ocasió estic totalment d'acord amb aquest senyor

envia el comentari