rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

La pàgina web de la caixa solidària de l'ANC, deixa de funcionar durant unes hores

El lloc web es penjava poc després que es fes pública la decisió del jutge Suprem sobre els membres de la mesa
La Mesa del Parlament durant el ple del Parlament. | CatalunyaDiari.cat

 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha anunciat, aquest passat dijous 9 de novembre, que cobrirà les fiances de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i la resta de membres de la mesa amb els diners de la caixa de solidaritat. Un compte corrent que es va crear el passat mes de juliol, justament, per fer front a possibles represàlies econòmiques pel referèndum de l'1-O, i que ara servirà per pagar les fiances que el Tribunal Suprem ha imposat als membres de la mesa: 150.000 euros per a Carme Forcadell i 25.000 euros per a Lluís Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó i Ramona Barrufet. 

 

No obstant, i poc després que es fes pública la decisió del jutge Suprem sobre els membres de la mesa, la pàgina web de la caixa de solidaritat es va penjar i va deixar de funcionar durant unes hores. A primera hora d'aquest divendres, però, el lloc web ja tornava a estar operatiu. 

A les xarxes socials

 

Amb un contundent «No esteu sols», l'organització publicava a través del seu compte de Twitter que pagaran les fiances impossades pel Suprem: «La caixa de solidaritat cobrirà les fiances dels membres de la mesa del Parlament. No esteu sols!», acompanyat del l'etiqueta «Llibertat» i del link per accedir a la caixa de solidaritat. 

 

En un segon missatge publicat a les xarxes, l'ANC denunciava que Forcadell dormiria a la presó per «complir el mandat del poble», tot i que segons informa la 'CCMA', fonts de l'ANC han assegurat que ja tenen els diners necessaris per a fer front a totes les fiances, però que era impossible fer el pagament aquest mateix dijous: «La presidenta del Parlament de Catalunya dormirà avui a la presó. El seu crim? Complir el mandat del poble», seguit, alter cop, de l'etiqueta «llibertat». 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris