FANS DEL DIARI?

💃 Doncs no us perdeu el nou grup exclusiu i oficial de Facebook. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ i demaneu accés!

URGENT

🔴 Dos nous contagis de coronavirus a Catalunya, sis en total

ÚLTIMA HORA

⚫️ Tres morts en un aparatós accident a la N-240 a Tarragona

Uns radicals apallissen un home que intentava apagar un foc a Barcelona

Les flames, el fum i les barricades van ser els protagonistes a Catalunya en la nit de l'endemà de la sentència
El radicalisme va cremar Barcelona i el seu mobiliari | Twitter

 

L'endemà de la publicació de la sentència del Suprem va estar marcat per les protestes i, en paral·lel, per l'alteració de l'ordre públic. Els protagonistes de la nit d'ahir, 15 d'octubre —el foc, les barricades i els crits—, van generar indignació fins i tot entre els mateixos manifestants, els quals una bona part no va donar suport a la violència de carrer. Així doncs, es va viralitzar una situació esperpèntica. Un home, que va procedir a apagar un dels focs amb un extintor a Barcelona, va ser atacat per un grup de radicals, que el van fer caure a terra i el van apallissar.

 

 

Tal com es pot veure en el vídeo, uns joves intenten cremar quatre contenidors d'escombraries replets de brossa i cartons a la rambla. En veure-ho, un home hi acut per extingir les flames. El grup intercepta la seva acció i l'ataca. Ell reacciona fent ús de l'extintor. Finalment, a traïció, un dels manifestants l'agafa pel coll mentre dos altres el fan caure i procedeixen a donar-li puntades de peu.

 

Incertesa per l'estat de la víctima

Pocs segons després, l'operatiu policial va avançar i va generar la fugida dels radicals que havien quedat a la zona. Diversos agents —amb el que sembla ser l'ajuda d'un vianant— es van encarregar d'apagar el foc. Al vídeo, però, no es pot veure què va passar exactament amb l'home apallissat.

L'home va intentar apagar un dels focs originats per les protestes violentes | Cedida

 

També et pot interessar...