Quim Torra, indignat per unes paraules de Pedro Sánchez

El president en funcions del govern espanyol li va recomanar parlar primer amb Miquel Iceta, «pròxim president de la Generalitat»

Les Paraules de Sánchez que han indignat Torra
Les Paraules de Sánchez que han indignat Torra | Catalunya Diari

El president del govern en funcions, Pedro Sánchez, ha retret aquest dimecres al president de la Generalitat, Quim Torra no reconèixer «l'altra part de Catalunya» i l'ha instat a parlar amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta. 

Però el comentari que ha fet indignar a Torra no ha sigut aquest, sinó quan el líder de PSOE ha fet referència a les repetides trucades que li ha fet Quim Torra: «Aparentment m'ha sortit un amic nou que em truca cada dia, m'escriu cartes. Primer que truqui a Iceta, que serà el pròxim president de la Generalitat».

 

«Qui li truca és el president de Catalunya»

Quim Torra ha decidit contestar a Sánchez a través del seu compte de Twitter. A la piulada, i com a contestació a una notícia del '324' que feia menció a les paraules de Sánchez, Torra ha escrit: «No senyor president en funcions d'Espanya, qui li truca és el president de Catalunya. La seva responsabilitat i deixadesa de funcions en un moment tan greu és intolerable». I ha afegit el famós hashtag d'aquests dies a Catalunya #SpainSitAndTalk.

També et pot interessar...


Comentaris
Francesc
El president de la Generalitat, fa molt de temps que no existeix. En el seu lloc hu ia un activista incendiari que cada segont que passa. divideix als catalans i els enfrenta entre ells.

envia el comentari