Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Torra en la intervenció al Parlament el 18 de desembre

Quim Torra llença un missatge de tranquil·litat sobre el Clàssic

C's reclama al cap de l'executiu que «esculli entre portar el vestit de president o el de CDR, perquè tot no pot ser»

Torra en la intervenció al Parlament el 18 de desembre
Lorena Roldán ha preguntat a Torra com vestiria avui, si de CDR o de president | Catalunya Diari

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha volgut llençar un missatge de tranquil·litat de cara al clàssic Barça-Madrid i la coincidència amb les protestes convocades pel Tsunami Democràtic. Preguntat per la qüestió i per l'actitud del Govern davant la situació, Torra ha respost a la sessió de control del ple del Parlament citant als directius del mateix FC Barcelona.

«Ahir el Barça deia que li semblava que es podia fer una protesta pacífica i jugar el partit» ha expressat el president, i «va afegir que el Barça ha estat sempre un espai de llibertat i la gent s'ha pogut expressar lliurement i és el que passarà aquesta tarda, que la gent s'expressarà amb llibertat, tranquil·lament, i gaudirem d'un gran partit. I el Barça guanyarà», ha sentenciat.

La pregunta de Roldán

Les paraules de Torra han arribat en  resposta als comentaris de la líder de C's a Catalunya, Lorena Roldán,  que ha retret al president que acudeixi a convocatòries de protesta mentre exerceix el càrrec. Roldán ha aprofitat per relligar amb la situació d'aquest dimecres i ha demanat a Torra què farà.

«Avui que vol posar-se el vestit de president o el de CDR? Esculli, perquè tot no pot ser», ha dit, tot afegint que «les obligacions i la responsabilitat no van amb ell». Després Roldán ha penjat al seu perfil de Twitter el moment de la seva intervenció seguit de: «Que s'aclareixi perquè les dues coses a la vegada són incompatibles».

També et pot interessar...