Quim Torra llença un missatge de tranquil·litat sobre el Clàssic

C's reclama al cap de l'executiu que «esculli entre portar el vestit de president o el de CDR, perquè tot no pot ser»

Torra en la intervenció al Parlament el 18 de desembre
Lorena Roldán ha preguntat a Torra com vestiria avui, si de CDR o de president | Catalunya Diari

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha volgut llençar un missatge de tranquil·litat de cara al clàssic Barça-Madrid i la coincidència amb les protestes convocades pel Tsunami Democràtic. Preguntat per la qüestió i per l'actitud del Govern davant la situació, Torra ha respost a la sessió de control del ple del Parlament citant als directius del mateix FC Barcelona.

«Ahir el Barça deia que li semblava que es podia fer una protesta pacífica i jugar el partit» ha expressat el president, i «va afegir que el Barça ha estat sempre un espai de llibertat i la gent s'ha pogut expressar lliurement i és el que passarà aquesta tarda, que la gent s'expressarà amb llibertat, tranquil·lament, i gaudirem d'un gran partit. I el Barça guanyarà», ha sentenciat.

La pregunta de Roldán

Les paraules de Torra han arribat en resposta als comentaris de la líder de C's a Catalunya, Lorena Roldán, que ha retret al president que acudeixi a convocatòries de protesta mentre exerceix el càrrec. Roldán ha aprofitat per relligar amb la situació d'aquest dimecres i ha demanat a Torra què farà.

«Avui que vol posar-se el vestit de president o el de CDR? Esculli, perquè tot no pot ser», ha dit, tot afegint que «les obligacions i la responsabilitat no van amb ell». Després Roldán ha penjat al seu perfil de Twitter el moment de la seva intervenció seguit de: «Que s'aclareixi perquè les dues coses a la vegada són incompatibles».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari