Fotos: La «pallissa» dels Mossos a una nena de 15 anys al Camp Nou

El pare ha compartit imatges de les contusions de la filla a Twitter

Un home mostra un cartell d''Spain, sit and talk' davant agents de Mossos que custodien el Camp Nou el 18 de desembre de 2019
El Clàssic va estar marcat pels aldarulls, barricades i càrregues policials que es van viure a l'exterior del camp | Catalunya Diari

Continuen les denúncies a la xarxa sobre l'actuació de la policia catalana durant la batalla campal que es va viure ahir a l'exterior del Camp Nou. Un pare assegura que els Mossos van «apallissar» la seva filla de 15 anys, que «es manifestava pacíficament» a l'exterior de l'estadi, on Tsunami Democràtic havia convocat la concentració. Segons explica a Twitter, la nena hauria rebut l'impacte d'una porra al cap i, un cop a terra, els mossos li haurien propinat set cops més a les cames.

«Denunciarem aquests delinqüents uniformats», acaba Hèctor, el pare de la menor. I acompanya la denúncia amb imatges de les contusions i ferides que té la seva filla al cos, en concret a la cara i a la cuixa. A més, hi adjunta el diagnòstic mèdic, que informa de policontusions i d'un traumatisme cranial. Conseqüències dels aldarulls, que deixaven també 55 agents ferits i onze detencions.

Crítiques amb al·lusions directes a Buch

Els usuaris de Twitter reaccionaven immediatament a la indignació del pare amb missatges d'ànims i suport, molts d'ells afegint-se a les crítiques dirigides a la policia catalana i als seus responsables, fent al·lusions directes en especial a Miquel Buch. El conseller d'Interior, per la seva banda, ha atribuït els aldarulls que es van produir a la travessera de les Corts durant el Clàssic a un grup «minoritari violent vinculat a l'extrema dreta».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari