Fotos: La «pallissa» dels Mossos a una nena de 15 anys al Camp Nou

El pare ha compartit imatges de les contusions de la filla a Twitter
El Clàssic va estar marcat pels aldarulls, barricades i càrregues policials que es van viure a l'exterior del camp | Catalunya Diari

 

Continuen les denúncies a la xarxa sobre l'actuació de la policia catalana durant la batalla campal que es va viure ahir a l'exterior del Camp Nou. Un pare assegura que els Mossos van «apallissar» la seva filla de 15 anys, que «es manifestava pacíficament» a l'exterior de l'estadi, on Tsunami Democràtic havia convocat la concentració. Segons explica a Twitter, la nena hauria rebut l'impacte d'una porra al cap i, un cop a terra, els mossos li haurien propinat set cops més a les cames.

 

 

«Denunciarem aquests delinqüents uniformats», acaba Hèctor, el pare de la menor. I acompanya la denúncia amb imatges de les contusions i ferides que té la seva filla al cos, en concret a la cara i a la cuixa. A més, hi adjunta el diagnòstic mèdic, que informa de policontusions i d'un traumatisme cranial. Conseqüències dels aldarulls, que deixaven també 55 agents ferits i onze detencions.

 

Crítiques amb al·lusions directes a Buch

Els usuaris de Twitter reaccionaven immediatament a la indignació del pare amb missatges d'ànims i suport, molts d'ells afegint-se a les crítiques dirigides a la policia catalana i als seus responsables, fent al·lusions directes en especial a Miquel Buch. El conseller d'Interior, per la seva banda, ha atribuït els aldarulls que es van produir a la travessera de les Corts durant el Clàssic a un grup «minoritari violent vinculat a l'extrema dreta».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També et pot interessar...