ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

El pare que va sortir amb el seu nadó durant els aldarulls carrega contra Ciutadans

Assegura que, dels 30 periodistes que va trobar al carrer, cap d'ells el va ajudar
Imatge del pare fugint de les flames per protegir el menut | CatalunyaDiari.cat

Una de les imatges més colpidores que ens han deixat els aldarulls d'aquesta setmana a Catalunya és la d'un pare amb el seu nadó que havia sortit al carrer en veure que el fum era a tocar de casa seva. Molts mitjans han fet ús d'aquesta imatge per exemplificar els episodis de violència que es viuen a Barcelona, però el principal implicat s'ha pronunciat ara sobre aquest tema.

 

En una entrevista concedida a 'Rac 1', el pare carrega durament contra els mitjans de comunicació que s'han fet ressò de la notícia i contra els polítics, especialment contra el líder de Ciutadans, Albert Rivera, qui va difondre el vídeo al seu compte de Twitter.

 

Segons el protagonista de les imatges, l'escena pot suposar una arma partidista: «El que em va fer decidir-me a trucar-vos va ser que Lorena Roldán parlés al Parlament. No volia parlar amb ningú però quan vaig veure que es continuava utilitzant d'aquesta manera em va semblar indignant», assegurava.

 

 

«Ens hem fet tristament famosos per un moment molt traumàtic per nosaltres», assegura, i respecte a la situació que va viure aquest dimecres 16 d'octubre, lamenta que en el moment que va sortir al carrer va veure unes 30 persones uniformades -els periodistes- i que cap d'ells el va ajudar a sufocar les flames. «Els hi vaig dir que eren hienes, voltors i persones infames», conclou.

També et pot interessar...