Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Casado i Cayetana Álvarez de Toledo

El PP català, dividit: «Cayetana Álvarez de Toledo i Aznar són la mateixa cosa»

Certes parts del partit creuen que la línia de la número 1 de Barcelona es desmarca de les directrius del partit a Barcelona

Pablo Casado i Cayetana Álvarez de Toledo
El PP espera aconseguir amb Cayetana Álvarez de Toledo millorar els resultats del partit a Catalunya | Catalunya Diari

 

De moment, les pèssimes perspectives electoral del PP a Catalunya preocupen notablement dins del partit en campanya general. A més, als populars els preocupa la situació en altres indrets com Andalusia on VOX està agafant molta força i els preocupa la mobilització de l’Esquerra. A part de la possibilitat de perdre Catalunya i Andalusia, com dues localitats clau per aconseguir escons, cal sumar-li els mals resultats en les enquestes d’altres comunitats com el País Basc o Navarra, on segons les enquestes s'espera una baixada important dels resultats. 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Segons explica ‘La Razon’, un dels casos més complicats és el català i és que  l’elecció de Cayetana Álvarez de Toledo com a cap de llista per Barcelona ha sorprès notablement. Segons algunes fonts del partit, Álvarez de Toledo va ser elegida després que el partit és quedes sense representació al Parlament català, fruit de les últimes autonòmiques. Segons el mitjà abans descrit s’haurà triat a Álvarez de Toledo per la seva presència als mitjans audiovisuals.

Fonts del partit va expressar que «no teníem res i, per tant, tot és guanyar terreny.  Tot està tan malament que és difícil empitjorar-lo i almenys Cayetana proposa alguna cosa diferent. Si treu tres o quatre escons serà un èxit rotund, però no ho té fàcil».  

  • També et pot interessar: Cayetana Álvarez tindria una relació amb el periodista Arcadi Espada
Cayetana Álvarez de Toledo
Cayetana Álvarez de Toledo no té la simpatia de tot el PP per la seva candidatura com a número 1 de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Molestes internes dins del partit

Des del PP català es queixen que Álvarez de Toledo exerceix una «excés de divisme» i que el seu protagonisme va desmerèixer el treball de la resta de càrrecs autòctons.  Des del partit han expressat que «Álvarez de Toledo i Aznar són la mateixa cosa, i Cayetana ofereix alguna cosa molt similar a Arrimadas, però sense ser d’aquí». En general,  es percep que la campanya de la número 1 per Barcelona es desmarca del partit català, el que ha molestat dins les files del PP.