rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Els partits independentistes faran campanya conjunta a Brussel·les i quan surtin «els presos polítics»

Es presenten a les eleccions convocades pel govern espanyol amb «un programa amb el mateix objectiu del 27-S»
La directora de campanya i candidata de JuntsxCat, Elsa Artadi | Cedida

 

La directora de campanya i candidata de JuntsxCat, Elsa Artadi, ha explicat aquest dimarts, 28 de novembre, que els partits independentistes tenen previst fer campanya electoral conjunta el 7 de desembre en un acte a Brussel·les amb Carles Puigdemont i els exconsellers i «evidentment quan surtin els presos polítics».

  

  

En una entrevista de TV3 recollida per Europa Press, ha considerat que els partits en favor de la independència comparteixen «línies bàsiques», i en preguntar-se-li ha ressaltat que per a ells el resultat de l'1-O és un resultat vigent.

  

  

Ha explicat que es presenten a les eleccions convocades pel govern central amb «un programa amb el mateix objectiu del 27-S» i, si això és legal, no pot haver-hi una altra solució que l'acceptació del resultat.

 

S'ha obert a dialogar de tot i amb el govern espanyol però una vegada es torni a la normalitat les institucions catalanes, i ha destacat que per a ells l'important és que JuntsxCat sigui la més votada: «Serà un missatge potentíssim al món», i que aquí els que decideixen són els catalans, en les seves paraules.

Respecte a informes de la Guàrdia Civil sobre l'1-O, ha criticat «la caça de bruixes per permetre que la gent votés l'1-O. És tot molt gran i inesperat en una democràcia del segle XXI».

Sobre les crítiques de Catalunya en Comú - Podem (CatECP) per plagiar la gràfica i l'estil dels cartells de campanya, Artadi ha ratllat de «ridícula» la polèmica i ha lamentat que la preocupació dels 'comuns' en un context com l'actual sigui aquesta.