Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Sánchez durant una compareixença a la Moncloa l'11 de desembre de 2019

El passat desconegut de Pedro Sánchez abans de conèixer Begoña Gómez, la seva parella

El president del govern espanyol era un expert en flirteig

Pedro Sánchez durant una compareixença a la Moncloa l'11 de desembre de 2019
El passat de flirteig de Sánchez va tenir un epíleg feliç amb Begoña Gómez | Catalunya Diari

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, pot gaudir de proclamar-se el polític més sexy. La seva elegància i el seu atlètic físic —jugava a bàsquet a l'Estudiantes— criden l'atenció poderosament. «Si no fos un polític de raça amb un currículum important, es podria confondre amb el protagonisme d'una telenovel·la espanyola», apunten des de l'edició italiana del 'Huffington Post'.

Un atractiu evident

Destaquen, a més, la figura de la seva dona, Begoña Gómez, que la defineixen com a una «rossa chic» i l'«espina dorsal» del president. Una parella perfecta, amb dues filles, i que alguns mitjans internacionals els comparen amb Barack i Michelle Obama; els «Obama espanyols». Tanmateix, Sánchez no ha sigut sempre un home compromès. El seu atractiu aixecava passions i ell, conscient de l'atenció que despertava al seu pas, no va dubtar en treure'n profit convertint-se en un autèntic expert en el flirteig. «Va tenir una època de 'ligón', però després es va fer formal», explica un amic de Sánchez.

Ara, reformat, gaudeix d'una vida en parella amb la persona perfecta. Gràcies que ella no està vinculada al món de la política, la seva relació es complementa, ja que «li recarrega les piles». Sempre que pot, en comptades ocasions, dinen junts. Però quan la distància els separa, intenten aproximar-se intercanviant missatges de Whatsapp. 

També et pot interessar...