Patacada espectacular de Ciutadans segons l'última enquesta, de 57 diputats a 16

La formació d'Albert Rivera perdria tota influència a la cambra i se situaria només amb un diputat per sobre d'ERC

Rivera trist
Patacada espectacular de Ciutadans segons l'última enquesta, de 57 diputats a 16. | Cedida

Una darrera enquesta de les eleccions generals del 10-N confirmaria els pitjors malsons d'Albert Rivera, ratificant l'espectacular davallada que li vaticinen tots els pronòstics i situant la seva formació amb només 16 diputats, només un per sobre d'ERC, que es presenta només a Catalunya.

El nou sondeig de 'El Mundo', formulat entre els dies 21 i 29 d'octubre, dóna una àmplia victòria al PSOE, amb 120 escons; mentre que PP i Vox esdevindrien els principals beneficiats de la trompada de Ciutadans, aconseguint 94 i 44 escons respectivament. Per la seva banda, Podemos se situaria per darrere de la ultradreta amb 36 escons i Más País, tan sols n'aconseguiria 3.

ERC repetiria resultats i JxCat perd pistonada

Pel que fa als partits catalans, ERC repetiria els resultats del 28-A, assolint els 15 diputats, mentre que JxCat perdria pistonada, aconseguint només 4 diputats, 3 menys que en les eleccions anteriors. La CUP és la principal incògnita, ja que no apareix a l'enquesta de 'El Mundo' i entraria dins de la forquilla de 'partits minoritaris' els quals el mitjà espanyol els atorga 12 escons en conjunt.

Enquesta el Mundo 10-N (31 d'octubre)
Enquesta el Mundo 10-N (31 d'octubre) | El Mundo

També et pot interessar...


Comentaris
Gabriel
Esto le pasa a Albert Rivera por ser prepotente vale chulo

envia el comentari