Florentino Pérez fitxa una coneguda cara de C's pel Reial Madrid

Patricia Reyes abandona la política després de quatre anys dins de la formació taronja

Albert Rivera, Begoña Villancis, Melisa Rodríguez, Patricia Reyes i Maya Rivera el dia de la Dona Treballadora a Madrid (09-03-19)
Patricia Reyes (a l'esquerra de Rivera) ha format part de Ciutadans durant quatre anys | G3

Nou i dur cop per Ciutadans. El partit taronja va veure com el seu indiscutible líder, Albert Rivera, deixava el vaixell feia uns mesos per dedicar-se a la seva vida privada i a altres projectes professionals. Ara, una nova baixa sacseja la formació taronja, i el president del Reial Madrid ha estat el culpable.

En aquesta ocasió ha estat Patricia Reyes la que ha decidit deixar el partit després de quatre anys dins de C’s.  Segons apunten diversos mitjans, seria Florentino  Pérez qui té la culpa d’aquesta última baixa, ja que l’expolítica hauria estat l’escollida per convertir-se en l’encarregada de Responsabilitat Social Corporativa del Real Madrid.

Tot i això, cal recordar que Reyes s’havia quedat sense escó al Congrés després de les passades eleccions del 10-N, on Ciutadans va destacar per la seva gran davallada de vots i els 10 discrets escons que deixaven representant el país.

Aquesta nova sortida del partit el deixa a la pota coixa en un moment on Arrimadas ha plantejat la possibilitat de crear una aliança amb el Partit Popular i governar en coalició als territoris on tenen menys representació, com Catalunya, el País Basc i Galicia. Aquesta proposta, però, no ha comptat per ara amb el suport intern necessari perquè es continuï endavant.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari