Pau Donés: «Tenir presos polítics al s.XXI és una vergonya»

Les xarxes socials l'han criticat després de mostrar la seva opinió: «no sóc independentista, però sí nacionalista»

Imatge d'arxiu de Pau Donés
Imatge d'arxiu de Pau Donés | CatalunyaDiari.cat

 

Fa uns dies Pau Donés, vocalista del grup ‘Jarabe de Palo’, va concedir una entrevista a ‘Eldiario’ en la qual va parlar sobre la seva retirada dels escenaris després de 20 anys en actiu, sobre com ha viscut la seva carrera musical i, el tema més polèmic, l’independentisme català.

 

El cantant, que des del 2015 lluita contra el càncer, reconeix: «No sóc independentista, però tenir presos polítics al segle XXI és una vergonya». Aquest fet li sembla tercermundista, segons diu, i, cara enfora, els altres països veuen a Espanya com si encara hi manés Franco, considera. Dins de l’entrevista parla més sobre el tema i explica que és una persona «molt nacionalista» i que creu «que està claríssim que Catalunya és una nació perquè té un idioma, una cultura i una idiosincràsia».

 

Les xarxes socials esclaten contra Pau Donés

Però l’opinió de Pau Donés no es queda aquí. També ha atacat a Pablo Llarena: «Tenim un jutge al qual Europa ja li han dit que ha portat malament el tema de l’independentisme, que està fent coses que no toquen i ell continua insistint en l’assumpte. Això em fa sospitar que està totalment polititzat i ‘eso no mola nada’», diu el músic.

 

És per les seves paraules que a les xarxes socials ha esclatat una bomba i, sobretot a Twitter. No han faltat els comentaris mostrant les opinions tan oposades dels seus seguidors, i les d’altres que no ho són també, barrejant-se amb els comentaris donant-li ànim pel càncer que pateix.

 

Pau Donés
Pau Donés | Arxiu
 

El cantant es retira per cuidar de la seva filla i descansar

Pau Donés porta 20 anys sobre els escenaris sense parar, tot i que ho ha intentat en tres ocasions. Ara ha decidit retirar-se per poder estar amb la seva filla i descansar. I és que el líder de 'Jarabe de Palo' té càncer des de l’any 2015 i haurà de lluitar amb quimioteràpia tota la vida, ja que té un «gen molt agressiu que li provoca tumors». No obstant això, el cantant sap que voldrà tornar abans d’hora, ja que la música l’enganxa i el té completament enganxat.


Comentaris

envia el comentari