IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pedro J. Ramírez, sobre el suposat finançament irregular del PP: «Tot acabava al despatx de Rajoy»

El periodista ha carregat durament contra la gestió de Partit Popular per part del president espanyol

Duríssima garrotada pel Partit Popular. Després que aquest dimecres Ricardo Costa confirmés que «el PP es finançava amb diner negre» durant la Comissió de Recerca sobre el finançament il·legal del Partit Popular, una pluja de crítiques ha caigut sobre el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy.

En aquest context, el periodista i director de ‘El Español’, Pedro J. Ramírez, va assenyalar directament Mariano Rajoy en afirmar que aquest era coneixedor de l'entramat de la caixa B del PP. «Tot acabava al despatx de Mariano Rajoy. A Gènova o a la Moncloa, tot moria al seu despatx», explicava Pedro J. mentre al·legava que era impossible «moure aquesta quantitat de diners» sense que Rajoy se n'assabentés.

Luis Bárcenas, en una conversa amb l'exdirector de 'El Mundo', va explicar «el modus operandi d'una maquinària de delinquir» a Pedro J. i aquest, de fet, ho ha donat a conèixer avui amb la seva editorial.

D'altra banda, membres del PSOE i Podemos han optat per posar el dit a la nàfra del PP comentant que la situació a Twitter. Els socialistes, en aquest context, s'ha servit de la xarxa social per utilitzar una frase del director de ‘El Español’: «Tot acabava al despatx de Rajoy».

Carolina Bescansa, política de Podemos, ha publicat un llistat de tretze episodis esmentats per Bárcenas sobre la caixa B del Partit Popular.

 

La resposta del PP

El diputat Eloy Suárez Lamata, portaveu del PP a la comissió del Congrés sobre la caixa B del partit, va apel·lar a les crítiques de Pedro J. dient al·legant a una clara «animadversió» sobre Mariano Rajoy.

El diputat, de fet, va criticar que el director de 'El Español' critiqués l'extesorer del PP, Luis Bárcenas, i que digués que el PP era «una maquinària de delinquir». En aquest context, doncs, aquest explicava que sentia «animadversió» pel president del govern, ja que aquest havia dedicat un total de 973 articles amb molta «duresa» al president espanyol.

Pedro J. Ramírez no s'arronsa

«No sento cap animadversió per Rajoy», va explicar un Pedro J. mentre al·legava que la seva opinió respecte al líder popular «ha canviat considerablement» a partir de veure la seva feina al capdavant de l'estat.


Comentaris

envia el comentari