rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Pedro J. Ramírez: «Amb Junqueras a presó, el 21-D serà un bumerang contra nosaltres»

Explica que el 21-D, la convocatòria del qual és fruit de la «covardia», podria ser «una espècie de segona volta de l'1 d'octubre»
Pedro J. Ramírez en una imatge d'arxiu | El Español

 

Pedro J. Ramírez no s’arruga. El director de ‘El Español’ s’ha mostrat en contra de manteniment a presó d’Oriol Junqueras, preguntant-se que «a quin país democràtic del món es manté a presó, el dia d’un inici de campanya, al líder del partit més votat segons tots els sondejos». Així mateix, el periodista madrileny ha afegit: «Passi el que passi, el 21-D es convertirà en un bumerang contra nosaltres».  

En una editorial a ‘El Español’, Ramírez ha anat més enllà i ha explicat que l’arrel del problema rau en la convocatòria d’eleccions. «El problema està en la convocatòria d’aquestes eleccions, fruit de la precipitació i la covardia», ha explicat Pedro J. mentre afegia: «Com al·lega Puigdemont, el 21-D serà una espècie de segona volta de l’1 d’octubre».

 

Així mateix, el mateix Pedro J. Ramírez ha explicat les múltiples interpretacions i conseqüències que podria originar el manteniment a presó d’Oriol Junqueras, a qui ell considera una de les claus del resultat electoral del 21 de desembre.

 

D’aquesta manera, el director del mitjà citat ha presentat dues variants. «Si guanyen els separatistes diran al món que el resultat és un plebiscit a favor de la independència de Catalunya», ha explicat en cas que les eleccions presentin un resultat favorable a separació de Catalunya de la resta d'Espanya.

 

D’altra banda, però, Pedro J. Ramírez ha interpretat un altre escenari en cas d’una derrota independentista explicant: «Si perden, per contra, asseguraran que amb els seus líders a presó o a l’exili han estat uns comicis fraudulents».

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris