Pedro Sánchez s'equivoca en l'acte de recepció dels Reis al Palau Reial

El president del govern i la seva esposa Begoña Gómez van cometre un error de protocol quan es van aturar al costat de Felip VI i Letícia

Pedro Sánchez y su mujer Begoña Gómez en una imagen de archivo
Una imatge d'arxiu de Pedro Sánchez i la seva dona Begoña Gómez  | CatalunyaDiari.cat

Un dels actes que formen part de la commemoració del dia de la Hispanitat és la recepció oficial que ofereix el cap de l'estat al Palau Reial. Els grans protagonistes de l'esdeveniment, encara que involuntaris, van ser Pedro Sánchez i la seva dona Begoña Gómez, que es van situar per equivocació al costat de Felip i Letícia per rebre a la resta de convidats.    

Va ser un error de protocol que va ser solucionat ràpidament pels membres de la Casa Reial, que li van indicar que havien de continuar caminant cap a un altre saló. Sánchez continuava així una mala jornada per ell, després que fos escridassat durant la desfilada militar del matí. 

Un acte tradicional en el Palau Reial

La recepció oficial que organitza la Casa Reial és un dels actes més destacats de cada 12 d'octubre. Cada any, personalitats destacades de la vida política, cultural i social espanyola participen en l'esdeveniment, que enguany ha estat marcat per l'equivocació del president socialista.   

L'esdeveniment va tenir lloc després de la desfilada militar del passeig de la Castellana. Sánchez i la seva esposa van ser els primers que van saludar al rei Felip VI i a la reina Letícia. El problema es va produir quan van malinterpretar una ordre dels membres de protocol, i es van col·locar al costat dels reis i no va avançar.  

Imagen del saludo protocolario de Pedro Sánxchez a los Reyes de España
Imatge de la salutació entre el president espanyol i els monarques | ABC.es

 

No va ser una jornada plàcida per Pedro Sánchez

Pedro Sánchez va ser alertat de l'error que va cometre pels responsables de protocol de la Casa Reial. Aquests li van comentar, a ell i a la seva parella, que no podien ocupar aquella posició i que havien de continuar caminant. Tot i aquestes advertències, no van poder evitar que les càmeres gravessin aquest moment tan compromès pel líder socialista. 

Aquest no va ser l'únic mal moment que va viure Sánchez en la jornada del 12 d'octubre. Durant la desfilada, molts ciutadans el van xiular i li van demanar que convoqui eleccions. El president espanyol no viu un dels seus millors moments d'ençà que ocupa el càrrec, tal com es va poder veure en els carrers de Madrid.   


Comentaris

envia el comentari