Pedro Sánchez valora convocar eleccions el 14 d'abril

Se celebrarien un mes i mig abans de les eleccions europees, municipals i autonòmiques del 26 de maig
Pedro Sánchez estudia convocar eleccions | CatalunyaDiari.cat

El president del Govern, Pedro Sánchez, estudia el 14 d'abril per convocar eleccions generals. Un mes i mig abans, doncs, de les eleccions europees, municipals i autonòmiques del 26 de maig. La notícia ha saltat a la llum enmig de tota la incertesa i polèmica creades al voltant de l'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat, un tema que començarà a debatre's a partir de demà. 

 

 

 

 

Els conservadors demanaven noves eleccions

Així les coses, el president de l'executiu espanyol ha pres aquesta determinació tan sols un dia després que els partits PP, C's i la formació d'ultradreta VOX duguessin a terme una manifestació contra el líder socialista per denunciar el que tots ells consideren una «traïció».

 

Amb tot, l'esdeveniment no va recollir l'èxit que esperava, ja que finalment i segons va informar l'executiu central, la protesta només va comptar amb l'assistència d'unes 45.000 persones, motiu pel qual algunes personalitats de l'esfera política ja han titllat la concentració de «fracàs», mentre que les formacions participants s'han mostrat d'allò més satisfetes.

 

 

 

 Comentaris

envia el comentari