La tesi de Pedro Sánchez supera els controls de plagi de La Moncloa

Albert Rivera va posar en dubte la tesi doctoral del president espanyol i aquest va optar per digitalitzar el treball, posant-lo a l'abast de tothom

Pedro Sánchez, en arxiu
Pedro Sánchez, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

La tesi doctoral del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ja compta amb el vistiplau de La Moncloa i supera tots els controls acadèmics. Ara, doncs, només manca esperar perquè al llarg d'aquest divendres la tasca sigui publicada a internet. 

La Moncloa ha fet públics els resultats de la tesi de Sánchez en Turnitin i Plagscan, dos reconeguts programes per detectar plagis acadèmics. La polèmica va esclatar el passat dimecres al Congrés dels Diputats quan Albert Rivera va posar en dubte la seva tesi i el va instar a fer-la pública. 

Sánchez, acusat de plagi en la seva tesi

Després de l'episodi de Carmen Montón, exministra de Sanitat, que va haver de dimitir per l'afer màster a la Universitat Rey Juan Carlos, el focus de la polèmica es va cenyir el passat dimecres sobre Pedro Sánchez. Rivera, de Ciutadans, li demanava que publiqués la seva tesi i l'endemà el diari 'ABC' acusava el president espanyol d'haver plagiat en aquesta. 

I és que el doctorat que el president espanyol va realitzar a la Universitat Camilo José Cela tenia també una sèrie d'anomalies, ja que diversos fragments de la tasca eren idèntics a altres treballs. 

Sánchez es defensa a Twitter 

Després de la informació del diari 'ABC', Sánchez es va mostrar d'allò més taxatiu i va defensar-se a les xarxes socials negant l'acusació. En el seu compte de Twitter, el socialista va assegurar que el que publicaven el diari 'ABC' i altres mitjans era «rotundament fals» i, que en aquest context, optaria per prendre accions legals si no hi havia una rectificació. Ara, doncs, sembla que amb els controls de seguretat de La Moncloa, la situació estudiantil del president espanyol es normalitza després de la tempesta.                                        


Comentaris

envia el comentari