Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Sánchez

Pedro Sánchez podria tancar la campanya electoral a Barcelona

El secretari general del PSOE visitarà la ciutat comtal el pròxim 7 de novembre

Pedro Sánchez podria fer el gran míting de tancament de campanya a Barcelona per les eleccions del 10-N. Així ho ha avançat Efe, segons fonts socialistes, l'agenda del PSC contempla la visita del secretari general del PSOE a la ciutat comtal el dijous 7 de novembre i treballen en la possibilitat que l’endemà es podria dur a terme l’acte electoral, compartint el dia amb Madrid i seguint la tendència històrica dels socialistes de tancar en dues ciutats.

PSOE treballa en la possibilitat de fer el gran míting a Barcelona

Sánchez inicia la campanya electoral el pròxim dia 31 d’octubre a Sevilla i dona un espai preferent a Barcelona en un moment en el qual les relacions entre el govern i la Generalitat travessen una fase crítica.

Així, el pròxim dilluns 28 d’octubre, el PSOE tancarà definitivament l'agenda i aquest mateix dia Sánchez presentarà la campanya per al 10-N en un hotel de Madrid, on tradicionalment reuneix el seu comitè federal, encara que l'últim va tenir lloc en la seu del partit el mes de setembre passat. I caldrà esperar per saber si finalment duen a terme a Barcelona el gran acte de tancament de campanya electoral.

En les eleccions del passat 28 d'abril,  Sánchez va obrir també la campanya a la província de Sevilla, concretament al municipi de Dues Germanes  i la va tancar a València, comunitat que també afrontava eleccions autonòmiques, encara que va tenir un acte vespertí a Madrid.

També et pot interessar...