Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Junqueras

Pengen un ninot d'ERC en un pont del poble de Junqueras

Els vàndals també han escrit a la paret «Junqueras, podreix-te a la presó»

Junqueras
Pengen un ninot d'ERC en un pont del poble de Junqueras | Twitter

 

Els habitants de Sant Vicenç dels Horts —un municipi del Baix Llobregat que és també la localitat natal de Junqueras—, s'han llevat aquest matí amb una imatge d'allò més desagradable: la d'un ninot del líder d'ERC penjat d'un pont, amb la cara de l'exvicepresident i acompanyat del següent missatge: «Junqueras, podreix-te a la presó».

«Junqueras, podreix-te a la presó»

Així les coses, han estat els mateixos veïns del municipi els que han donat l'alerta arran aquest acte vandàlic. El ninot en qüestió, tal com es pot comprovar a les imatges, du la paraula 'ERC' escrita a la panxa, però els malfactors no s'han quedat aquí.

Per dotar la figura de més realisme, els autors han enganxat una fotografia de Junqueras al lloc on el ninot té el cap i, a més, han pintat amb un esprai la següent frase a la paret: «Junqueras, podreix-te a la presó».

Rufián ha criticat l'acció via Twitter

Ràpidament la xarxa s'ha omplert de comentaris que denunciaven els fets i, fins i tot, els catalogaven com una «incitació a l'odi». A més, han reclamat a les autoritats una resposta adient per l'ocasió.

Un dels usuaris que ha volgut expressar la seva opinió ha estat Gabriel Rufián. El diputat republicà ha pujat una fotografia on apareixen tant el ninot com la pintada, denunciant que els fills de Junqueras «passen per aquí cada» i fent patent que ha decidit penjar la fotografia  «perquè igual se'ls hi oblida explicar-ho i si fossin uns altres ho ficarien, fins i tot, al teletext».

També et pot interessar...