Les penyes barcelonistes Almogàvers i Nostra Encesa denuncien la prohibició de pancartes

Paral·lelament, els aficionats van denotar que les van fer malbé en una inspecció i acusen de culpables la Brigada Mòbil i la seguretat del Barça

Camp Nou
Camp Nou | FC Barcelona

Les penyes barcelonistes Almogàvers i Nostra Encesa, habituals i presents en la Grada d'Animació del Camp Nou, han emès un comunicat, públic a Twitter, en què denuncien que els han fet malbé les pancartes que van dur ahir al partit del Barça contra el Valladolid. El contingut d'aquestes era reivindicatiu: «Llibertat presos polítics, detinguts i exiliats» i «David llibertat». L'últim fa referència a en David Solé, el jove detingut a Tarragona durant els aldarulls a Catalunya. A més a més, va haver-hi dues pancartas que no van deixar ni entrar: «Prou de violència amb porra i uniforme» i «Violència policial: assassins de l'Estat».

Els dos grups, anteriorment, van pactar amb el club blaugrana que portarien les pancartes. Així mateix, segons indica la missiva, van trobar-se-les «terriblement malmeses». «Considerem que l'única causa possible és una revisió que s'hagi fet d'amagat nostre per part de seguretat i la Brigada Mòbil», assenyalen. 

Abandonen la grada arran la decisió de la directiva

La grada destinada a les dues penyes es va buidar 10 minuts abans de finalitzar el partit
La grada destinada a les dues penyes es va buidar 10 minuts abans de finalitzar el partit | CatalunyaDiari

 

A més, relaten que l'organització els va prohibir dur una pancarta on posava «Prou violència amb porra i uniforme». Per aquest motiu, la graderia dedicada a animar el Barça situada al gol nord va buidar-se al minut 80 del matx a crits de protesta de «Buch dimissió».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari