Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ernest Maragall i la seva dona Pepa de Gispert

Pepa de Gispert, la dona d’Ernest Maragall

Sempre ha estat el suport del seu marit, amb qui té dues filles i cinc nets

Ernest Maragall i la seva dona Pepa de Gispert
Ernest Maragall i la seva dona Pepa de Gispert | CatalunyaDiari.cat

 

Pepa de Gispert Val, la dona que sempre acompanya Ernest Maragall. L’alcaldable d’ERC, de 76 anys, que ha guanyat les eleccions municipals del 26-M a Barcelona, és germà del mític alcalde Pasqual Maragall i està casat des de fa molt de temps amb la qui és el suport més gran de la seva vida  i qui el va acompanyar a votar aquest passat diumenge.

Pepa de Gispert, companya de vida d’Ernest Maragall

Vocal de la Fundació Roure, de Gispert és una dona forta que participa i tira endavant projectes socials. Com aquesta fundació, arrelada a Ciutat Vella i dedicada a ajudar a la gent gran i a les famílies, atenent les seves necessitats bàsiques i proporcionant eines per a proporcionar i augmentar l’autonomia personal, ja sigui en el centre de dia o donant suport en domicilis.

Ernest Maragall i la seva dona Pepa de Gispert
Pepa de Gispert va acompanyar Ernest Maragall el dia de les eleccions municipals | CatalunyaDiari.cat

En un discret segon pla, baixeta, però amb un somriure enorme, Pepa de Gispert va acompanyar Ernest Maragall a l’Escola Infant Jesús on el candidat va votar per arribar a ser el nou alcalde de Barcelona. La parella té dues filles, una de les quals els va acompanyar el dia de les eleccions, així com alguns dels cinc nets que tenen.

El matrimoni entre Ernest i Pepa ha perdurat en el temps, vivint junts moments clau de la trajectòria política de Maragall: el seu inici treballant a l’Ajuntament de Barcelona, el moment en el qual va fundar Convergència Socialista de Catalunya o quan va ser escollit regidor d’Hisenda i president del Consell del Districte de Sant Andreu. Sense deixar de banda quan es va convertir en conseller d’Educació o diputat al Parlament, a més del moment en el qual va ser escollit eurodiputat d’ERC fa cinc anys. Per, finalment, Pepa de Gispert acompanyar-lo durant aquesta campanya electoral per intentar aconseguir convertir-se en alcalde de Barcelona, com també ho va ser el seu germà Pasqual Maragall.

Ernest Maragall i Pepa de Gispert, la nit de les eleccions municipals
Ernest Maragall i Pepa de Gispert, la nit de les eleccions municipals | ACN

També et pot interessar...