Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Sol arreu aquest dimecres amb més fred a primera hora

ÚLTIMA HORA

Els Mossos disparen 3 trets a un esquizofrènic que els atacava amb un ganivet a Barcelona

Pérez-Reverte afirma que a Rufián «ens el mereixem» perquè «l'hem criat entre tots»

L'escriptor defineix els discursos del diputat entre «la retòrica de Paulo Coelho i l'humor de Tip i Coll», amb el «detall terrible» que parla «seriosament».

 

Les crítiques a l'actuació d'ahir de Gabriel Rufián durant l'última sessió de control del Congrés continuen apareixent. Aquesta vegada ha ha estat l'escriptor, Arturo Pérez-Reverte, qui mitjançant un tuit ha reconegut que les actuacions del portaveu d'ERC «ens les mereixem», comparant-lo amb qui té un nen i reconeixent que «l'hem criat entre tots».

El sempre polèmic usuari de les xarxes socials ha fet referència a una publicació que va presentar a 'XLSemanal', durant el març del 2016, on definia al català com la «nova estrella» de la cambra i descrivia les seves primeres intervencions «a mig camí entre la retòrica de Paulo Coelho i l'humor de Tip i Coll», amb el «detall terrible» que Rufián «parlava seriosament».


Pérez-Reverte afegia en la seva publicació per Twitter que «cada vegada que l'escolto, quan em recobro de la incredulitat i el riure amarg, recordo aquest vell article», fent referència a la publicació anteriorment mencionada, on feia una previsió del que podria acabar esdevenint amb el diputat del Congrés.