rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚨 L'autòpsia de la nena degollada a Mataró confirma l'assassinat

PREVISIÓ MÉTEO

🌡 Dimarts amb forta calor a l’interior i cels generalment assolellats

Pérez Reverte sobre Rufián: «El pegaven a l'escola»

Considera que és el motiu de les actuacions del polític català en el Congrés
Arturo Pérez Reverte ataca amb duresa a Rufián | Cedida

 

Als capítols entre les picabaralles digitals entre Gabriel Rufián i Arturo Pérez Reverte, n'hi hem de sumar un de nou. Després que l'escriptor, un mes enrere, assegurés que el polític català «és el que ens mereixem», perquè «l'hem criat entre tots», aquesta vegada ha deixat anar una frase més dura, afirmant que, a Rufián, «li pegaven a l'escola».

Durant l'entrevista que va concedir a 'La Sexta Noche', Pérez Reverte va donar un repàs a l'actualitat internacional, espanyola i catalana, deixant per la polèmica, entre molts altres moments, aquest en concret. «Tinc una teoria. A Rufián li pegaven a l'escola o tenia por que li peguessin», va afirmar.


En aquest sentit, va explicar que, la seva creença, va dirigida per les actuacions de Rufián en el Congrés, considerant que totes elles compten amb un discurs poc «motivador», on el que es busca és cridar l'atenció i aconseguir evitar caure un l'oblit, de manera que omple «el buit» que han deixat els representats vertaders d'esquerra.

Una resposta immediata

 

Gabriel Rufián, molt actiu a les xarxes socials, no ha trigat a contestar les paraules de l'escriptor, considerant incorrecte que aquest parli de la violència a les escoles amb tanta lleugeresa, tenint el compte el context agressiu que s'ha viscut en molts centres educatius en els últims anys.

 

En aquest sentit, ha publicat un missatge a Twitter on negava haver rebut aquest tipus d'agressions a l'escola, però recriminava a Pérez Reverte ser «molt miserable» per «frivolitzar» sobre una temàtica tan seriosa com ho és el «bullying» a les escoles.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris