Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Xavier Pericay abandona l'Executiva de Ciutadans

Xavier Pericay dimiteix de tots els seus càrrecs a Ciutadans

L'exmembre del partit dona suport a la postura del partit de no facilitar la investidura de Sánchez

Xavier Pericay abandona l'Executiva de Ciutadans
Xavier Pericay abandona l'Executiva de Ciutadans | Cedida

 

Un dels fundadors de Ciutadans,  responsable de l'Àrea d'Educació de C's i portaveu al Parlament Balear, Xavier Pericay,  ha dimitit de tots els seus càrrecs a la formació taronja perquè, segons el seu criteri, considera que s'ha realitzat «una mala gestió de la discrepància dels companys» després de l'últim Comitè Executiu on van dimitir Roldán i Nart, segons ha declarat a 'El Español'.

Pericay va comunicar la setmana passada la seva decisió de dimitir al líder de la formació, Albert Rivera. Aquesta és la tercera dimissió que es produeix en les últimes setmanes després de la de  Toni Roldán, qui també va abandonar l'Executiva i tots els seus càrrecs, i la de  Javier Nart que també va deixar el seu lloc al partit.

Aquesta és la tercera dimissió que pateix el partit en les últimes setmanes
Aquesta és la tercera dimissió que pateix el partit en les últimes setmanes | Cedida

 

Va perdre les primàries del partit a Balears

El que va ser el responsable de l'Àrea d'Educació va perdre les primàries del partit a Balears, el passat mes de març, davant l'antic secretari de l'Agrupació de Palma de Ciutadans, Marc Pérez Ribas, qui es va imposar per 19 punts.

«D'ençà que es van celebrar les primàries a Balears, em vaig fixar un període de reflexió que tenia a veure amb si continuava i no en la política. Rivera em va demanar que continués al Comitè Executiu». Així mateix, ha assegurat que, malgrat que li «hagi afectat», «no participava en les raons» per les quals l'exportaveu adjunt de C's al Congrés i secretari de Programes i Àrees Sectorials, Toni Roldán, va dimitir.

«Aquest era un bon moment per prendre la decisió. Estic content amb tot allò que hem fet per l'educació, hem fer una labor que ha estat reconeguda aquests anys. Ara torno al meu negoci que és escriure» ha assenyalat Pericay, qui ha mostrat una «satisfacció personal» amb la feina realitzada.

Fidels al 'no'

En declaracions al mitjà citat anteriorment, Pericay ha manifestat que C's ha de seguir sent fidels al 'no' respecte a la investidura de Pedro Sánchez i ha afirmat que encara que abandoni el partit continuarà votant a Albert Rivera perquè «sens dubte, és el millor president possible per Espanya, el millor candidat que hi ha». Tot seguit ha afegit que Ciutadana «ha de romandre fidel a allò que va motivar a 4 milions de persones a votar-nos».

També et pot interessar...