Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general on es poden veure mossos antidisturvis al davant de manifestants

Una periodista de Lleida rep punts de sutura en cobrir la protesta davant la subdelegació

Cortés va ser traslladada a un centre mèdic després que l'atenguessin atès els serveis sanitaris al mateix lloc dels fets

Pla general on es poden veure mossos antidisturvis al davant de manifestants
Pla general on es poden veure mossos antidisturvis al davant de manifestants | LleidaDiari.cat

La periodista de la delegació de Ponent de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) Laura Cortés va resultar ferida a la cama dreta aquest dimarts al vespre mentre cobria els enfrontaments entre la policia i els manifestants als voltants de la subdelegació del govern espanyol a Lleida.

La periodista va rebre l'impacte d'un objecte desconegut de procedència encara indeterminada. Cortés va ser traslladada a un centre mèdic per rebre punts de sutura després que l'atenguessin atès els serveis sanitaris al mateix lloc dels fets.

La resposta dels Mossos

Els Mossos d'Esquadra van actuar després que un grup de manifestants tiressin diversos objectes a la línia policial que protegia l'edifici, com pedres, ampolles de vidre o llaunes. Els fets van passar durant els enfrontaments i les càrregues policials davant de la subdelegació del govern espanyol a Lleida.

Els Mossos d'Esquadra van carregar com a resposta a un grup de manifestants que van llençar diversos objectes a la línia policial que protegia l'edifici, com pedres, ampolles de vidre o llaunes. Els enfrontaments es van produïr un cop es va acabar la seguda davant de la subdelegació convocada per l'ANC i Òmnium Cultural en la qual van participar unes 6.000 persones, segons dades de la Guàrdia Urbana.

A la zona dels enfrontaments s'hi podien veure vidres, contenidors i una parada d'autobús trencats. Els Mossos van fer ús dels vehicles per dispersar els manifestants i van disparar alguns projectils de foam.

També et poden interessar...