IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La comparació de Pedro J. Ramírez sobre Puigdemont que aixecarà polèmica

Sota el títol «Puigdemont vol tornar amb les esposes ficades» el director del diari 'El Español' ha publicat un vídeo a les xarxes on ha acusat el president de ser un «terrorista»

El director del diari digital 'El Español', Pedro José Ramírez, ha publicat un vídeo al compte de Facebook del diari en el qual ha comparat el president Carles Puigdemont amb un terrorista. El periodista ha començat dient que: «Després de contractar el mateix advocat, Puigdemont ja maneja els mateixos arguments dels etarres», posant com a exemples les següents afirmacions: «Que Espanya no és una democràcia, sinó un règim que practica la violència contra el poble, que les acusacions del fiscal contra ell tenen un fonament polític, i que no podrà tornar a Espanya fins que no es garanteixi un judici just». 

Ramírez també ha assegurat que «tota aquesta broma caurà pel seu propi pes» quan se'l «citi a declarar i ordenin la seva detenció» en cas de no compareixença. També ha recordat que si el president de la Generalitat no compareix, Bèlgica «haurà d'aplicar l'euro ordre», el que significa que Puigdemont serà extradit a Espanya. No obstant, el director de 'El Español', creu que l'objectiu del president és «tornar a Madrid amb les esposes ficades», ja que, segon Ramírez, aquesta imatge li donaria molts punts per a la campanya de les eleccions que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha convocat pel 21 de desembre. Finalment, el periodista s'ha qüestionat una sèrie de preguntes sobre què hauria de fer l'Estat: «Què hauria de fer l'Estat? Seguir permitent que amplifiqui els efectes del seu cop d'Estat per no fomentar el victimisme que mobilitza als independentistes? O tractar-lo amb el rigor que mereix tot i perjudicar les candidatures constitucionals?» i ha sentenciat dient que l'error més gran ha sigut «associar l'aplicació del 155 amb la convocatòria immediata d'unes eleccions». 


Comentaris

envia el comentari