Critiquen una periodista de TVE per parlar de «presos polítics independentistes»

Les xarxes s'han bolcat en contra de la cadena

Imatge de la periodista Almudena Guerrero, en connexió amb el 'Telediario' de TVE
Imatge de la periodista Almudena Guerrero, en connexió amb el 'Telediario' de TVE | Twitter

El debat que generen els polítics catalans empresonats continua portant cua. Que li preguntin, doncs, a una periodista de TVE que està sent l’ase dels cops a les xarxes per referir-se als presos d’Estremera, Soto del Real i Alcalá Meco com els «presos polítics independentistes».

Ha estat per això mateix que molts han optat per picar el crostó a TVE i a la periodista en qüestió, Almudena Guerrero. Tot plegat, va ocórrer quan en una connexió pel ‘Telediario’ de la televisió pública estatal, aquesta va qualificar en diverses ocasions els presos de «polítics».

Contundents crítiques a les xarxes en contra de la periodista

És una batalla d’allò més candent. Més de mig any després que Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart ingressessin a Estremera i Soto del Real, respectivament, la pugna per saber amb quin nom s’han d’anomenar continua a l’ordre del dia.

Precisament en aquest context, doncs, han estat molts els tuitaires que no s’han mossegat la llengua per carregar durament contra la periodista i preguntant-se perquè Almudena Guerrero, una periodista política espanyola, es referia als presos catalans com «presos polítics».

Diversos polítics catalans
Diversos polítics catalans abans d'entrar a l'Audiència Nacional   | CatalunyaDiari.cat

 

Crítica ferotge per dir «presos polítics»

Les crítiques, així mateix, han estat d’allò més ferotges. «A TVE, quan parlen dels colpistes catalans a la presó ja fan referència als ‘presos polítics’», comentava un tuitaire mentre un altre al·legava: «S’han referit als presos polítics fins en sis ocasions. La batalla pel llenguatge la tenen guanyada, en fi».


Comentaris

envia el comentari