Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Roda de premsa de Puigdemont en el seu primer dia com eurodiputat

La USAP rebrà Puigdemont amb una estelada i una samarreta única per l'ocasió

El club de Perpinyà disputarà un partit al qual assistirà l'eurodiputat català

Acció de la USAP per rebre Puigdemont a Perpinyà el 28 de desembre del 2020. Samarreta única i mocador amb estelada
El club ha creat una samarreta especial per l'ocasió i un mocador amb una estelada | Twitter
 

Puigdemontha arribat a Catalunya del Nord i la Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà (USAP) vol rebre aquesta tarda l'expresident de la Generalitat de Catalunya amb accions molt especials. En destaca una en especial, una samarreta única que s'ha creat per l'ocasió amb el lema «Sem catalans, sem USAP». També han creat un mocador de coll amb l'estelada i el nom del club.

Des del compte de Twitter de l'equip, la USAP fa una crida per omplir l'Estadi Aimé Giral a Perpinyà (França): «Nova samarreta per a aquest partit de festa catalana! Descobriu-lo exclusivament a la nostra botiga».

El partit que es disputarà aquesta tarda i al qual assistirà Puigdemont, enfrontarà el club de Perpinyà contra el Rouen de Normandia. Els catalans del nord defineixen aquest enfrontament com una «nit històrica» i ja han deixat enllestit el terreny de joc.

La USAP anima els aficionats a «deixar la seva empremta»

En paral·lel a la iniciativa ja esmentada, el club també ha engegat una altra acció. Ha demanat a través de Twitter que tots aquells aficionats que avui vagin a l'estadi, escriguin el seu nom en una paret on també apareixen els noms de grans figures catalanes.

«Deixa la teva empremta a la història de la USAP» és el lema de la campanya. S'espera que l'expresident Carles Puigdemont destapi el nom que s'amaga darrere la senyera que està enganxada al mur. 

També et pot interessar...