Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els manifestants s'han concentrat a les sis del matí responent a la crida dels CDR

La petició dels CDR per aquesta nit al Camp Nou

Demanen omplir el camp amb estelades

CDR Barça
La nova acció dels CDR per aquesta nit | CDR Barça

El CDR Barça ha volgut aprofitar el partit que aquesta nit els blaugranes disputaran contra el Borussia Dortmund al Camp Nou per reclamar la independència de Catalunya. Així ho ha anunciat el Comitè de Defensa de la República del Barça aquesta tarda a través de les xarxes socials.

«Si vens al Camp Nou, porta l'estelada com a símbol de llibertat» escrivien els CDR al seu compte de Twitter aquesta tarda. Acompanyant el text amb una imatge del Camp Nou repleta d'estelades. Les proclames independentistes ja són habituals durant els partits de Lliga i Copa, en concret cal destacar els crits reclamant la llibertat al minut 17.14 de cada partit, un fet que s'ha convertit en . Però la màxima competició europea és en la qual els CDR s'han centrat ara. 

Un altaveu

La Champions es pot convertir en un dels altaveus més potents de l'esport a escala internacional, per això, a més dels CDR, associacions com ANC i Òmnium, tambe han volgut transmetre missatges a favor de la independència i animar a tots els seus seguidors que vagin al camp a duur una estelada. 

També et pot interessar...