Núria de Gispert a Inés Arrimadas: «Segur que et trobaràs millor a Madrid»

L'expresidenta del Parlament ha reaccionat a una publicació de la líder taronja a Twitter, en la qual critica que li concedeixin la Creu de Sant Jordi

Fotomuntatge de Núria de Gispert i Inés Arrimadas
Fotomuntatge de Núria de Gispert i Inés Arrimadas | CatalunyaDiari.cat

Les xarxes socials han tornat a incendiar-se després de les dures paraules que s'han enviat l'expresidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, i Inés Arrimadas a la xarxa. La «picabaralla» ha començat després que Arrimadas s'hag fet resò que De Gispert serà condecorada amb la Creu de Sant Jordi, la màxima distinció catalana, després que la Generalitat li hagi reconegut la seva «defensa de la identitat catalana».

Cal recordar que Núria de Gispert va perdre la seva feina i reprovada pel Parlament per uns comentaris contra alguns diputats del Congrés, principalment a Inés Arrimadas. Un dels missatges deia: «Déu sentir-se molt malament a Catalunya! Déu trobar a faltar el seu poble! Qui l'obliga a estar aquí?», escrivia sobre la exlíder de Ciutadans.

Twitter s'incendia amb els seus comentaris

Ara, ha estat Arrimadas qui ha reaccionat amb un tuit després de saber-se que De Gispert rebrà la Creu de Sant Jordi: «Aquesta senyora m'ha 'tret fora' de Catalunya diverses vegades per no haver nascut aquí i ha insultat altres líders polítics. El nacionalisme premia a xenòfobs fent-los Presidents de la Generalitat o donant-li la Creu de Sant Jordi, una de les màximes distincions atorgades a Catalunya».

La resposta de Núria de Gispert no s'ha fet esperar, i a més de tornar a «convidar» a Inés Arrimadas a marxar de Catalunya, també l'ha «enviat a 'Telva' 'Hola' i 'Pronto'»: «Inés, te'n vas tu soleta d'aquí a unes setmanes. T'ho has buscat tu. La bilis que escups contra una gran part de Catalunya t'ha fet fugir. El teu èxit, molt efímer. Segur que et trobaràs millor a Madrid. Estaràs molt a prop de Telva, la revista Hola, Pronto... Oblida't de Cat».


Comentaris

envia el comentari