Picabaralla entre Junqueras i Rivera a Twitter per les eleccions del 21-D

El líder de Ciutadans va comentar unes declaracions del vicepresident de la Generalitat empresonat

La setmana passada el vicepresident empresonat, Oriol Junqueras, va demanar que la Unió Europea supervisés les eleccions del 21-D per esvair tots els dubtes sobre els resultats dels comicis. Aquesta declaració no ha agradat bé i Albert Rivera ha expressat la seva opinió al respecte.

 

  

El líder de Ciutadans ha explicat: «Mala notícia Junqueras: aquesta vegada només es podrà votar una vegada, majors d'edat, respectant la llei, hi haurà cens, i no podrà decidir el resultat».

 

El tuit té més d'un dia i ja compte amb gairebé 3.000 retuits, més de 5.500 'M'agrada' i 1.500 comentaris. Les respostes dels usuaris estan clarament divides en dos bàndols, des d'aquells que mostren el seu suport a Rivera, fins aquelles que ensenyen el seu rebuig. 

 

El conseller empresonat ha contestat des de la presó: «Seria suficient competint en igualtat, sense Porres, sense persones de dreta que agredeixin als carrers. Amb respecte, sense odi, com iguals i acceptant de veritat el resultat». Curiosament, el polític republicà li ha contestat en castellà.

Junqueras continuarà empresonat

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ja ha dictat avui dilluns, 4 de desembre, la llibertat dels exconsellers Carles Mundó, Raül Romeva, Jordi Turul, Josep Rull, Dolors Bassa i Meritxell Borràs després de constatar que els sis han dipositat els 100.000 euros de fiança que els requeria a cada un per deixar-los en llibertat. Aquesta decisió deixa a Junqueras, Forn i els Jordis a presó.