rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Enfrontament per la retirada de llaços grocs a Palamós

Un grup de, com a mínim, tres homes han estat enxampats retirant llaços grocs a la localitat del Baix Empordà
Imatge de l'home a Palamós, abans de propinar l'agressió | Twitter / @MNAnoticies

 

Nova picabaralla a causa d'una retirada de llaços grocs. En aquesta ocasió, una persona que estaria traient llaços grocs d’un passeig a Palamós i, en veure’s sorprès per una persona que el gravava per recriminar-li l’acció, aquest hauria optat per etzibar-li una plantofada.

 

Els fets, així mateix, han tingut lloc durant la matinada d’aquest mateix divendres a la localitat empordanesa, després que uns joves s’enfrontessin —primer verbalment, tot i que després han arribat a les mans— a un grup de, com a mínim, tres persones que tallaven llaços grocs pel centre de Palamós.

 

Una agressió després de tallar llaços grocs

És el que es desprèn d’un vídeo que hem pogut veure aquest matí a Twitter. El grup de persones que tallaven llaços, doncs, duien la cara tapada i cúters mentre es trobaven en plena acció.

 

En veure’s gravats per uns nois que presenciaven l’escena, un dels homes —tapat amb una gorra i una bufanda— s’ho ha pres malament i ha anat a demanar explicacions a l’autor del vídeo. Ha estat aleshores quan, de sobte, l’home opta per etzibar un parell de cops a la càmera, mentre la persona que grava el vídeo pregunta: «Què fas!».

 

«No em gravis», demana l’home mentre, finalment, l’autor del vídeo respon: «Gravo si vull... I a sobre els altres amb la cara tapada (en referència als dos altres acompanyants de l’home)».

Finalment i abans de marxar, l’agressor fuig de l’escena amb els seus companys pujant a un cotxe negre que esperava a la carretera, no sense abans dur a terme la seva rèplica fent una foto a l’autor del vídeo.

Comentaris