Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rahola

Pilar Rahola reacciona de forma incendiària a la inhabilitació de Quim Torra

La periodista catalana s'ha manifestat a Twitter

Ja es coneixen les primeres reaccions després que la Junta Electoral Central (JEC) hagi ordenat la inhabilitació immediata del president Quim Torra.Aquest fet implica que l'actual cap del Govern no pot seguir en el seu càrrec.

Pilar Rahola no ha trigat gaire a comentar aquest fet i les seves futures conseqüències. La catalana ha deixat algunes qüestions enlaire, després que saltés la notícia. La periodista ha deixat clar que per a ella, aquesta decisió de la JEC, és un acte de repressió contra Quim Torra.

Rahola es manifesta a Twitter

Rahola, que actualment col·labora en alguns programes de televisió, ha piulat un comentari de caràcter irònic, on la periodista suposa diverses coses que poden passar a partir de la inhabilitació de Torra. El futur de Pere Aragonès recolzant Torra o el possible replantejament de l'acord d'ERC amb el PSOE són alguns dels fets que la catalana ha comentat amb un to carregat d'ironia. En cas de no complir-se això, per Rahola suposaria un atac a la dignitat.Cal recordar que l'actual President de la Generalitat ha convocat un Consell Executiu per avui a les 20.00 hores.

També et pot interessar...