Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paret del centre gallec del barri d'Horta

Vandalitzen un important local a Barcelona per acollir actes de PP i C's

El regidor del PP al consistori de Barcelona, Óscar Ramírez, ha exigit a Ada Colau que «els serveis municipals retirin les pintades immediatament»

Aquest matí de dijous, 2 de gener, el Centre Gallec del barri barceloní d'Horta s'ha endut una desagradable sorpresa.  A primera hora del matí, els usuaris del centre han vist com les parets del local estaven pintades amb lemes com «fills de puta, quart avís, feixistes» o «feixistes de merda. Fuck Nazis». El Partit Popular català, així com la formació de Manuel Valls, Centrats pel Canvi, han reaccionat mostrant la seva solidaritat amb l'entitat gallega.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Tot sembla indicar que les pintades es deuen al fet que el Centre Gallec ha acollit, en les darreres setmanes, «actes tant del PP com de Ciutadans». El líder dels conservadors catalans, el tarragoní Alejandro Fernández, ha recordat als autors de les pintades que «podeu advertir-nos les vegades que vulgueu, no ens feu cap por». Per la seva banda Centrats pel Canvi, a través d'una piulada al seu perfil de la xarxa social Twitter, ha reclamat «prou impunitat davant els atacs feixistes i antidemòcrates que es viuen a la nostra societat».

Petició a l'alcaldessa Ada Colau

El regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Óscar Ramírez, ha mostrat «tot el nostre suport al Centre Gallec d'Horta. L'independentisme violent assenyala i amenaça de manera miserable. Els únics feixistes són els que amenacen». Ramírez ha exigit a l'alcaldessa Colau que  «esperem que les pintades es retirin de manera immediata pels serveis municipals».

També et pot interessar...