Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dembélé

Els dos jugadors del Barça que han fet 'vaga' pel tall de carreteres

Els dos jugadors es troben sancionats i no poden jugar aquest cap de setmana a Eibar

Gerard Piqué
Gerard Piqué també ha fet vaga | Catalunya Diari

Els jugadors del FC Barcelona, Gerard Piqué i Ousmane Dembélé s’han solidaritzat amb la vaga convocada per a la jornada d’avui a Catalunya. Els dos jugadors es troben sancionats i no poden jugar aquest cap de setmana a Eibar, però  estaven citats per anar a les instal·lacions blaugranes per entrenar-se.  Així, cap dels dos futbolistes han anat a entrenar, i per tant, s’han sumat a l’índex de participació de la vaga general.

[predef]newsletter-catalunyadiari-general-351[/predef]

Dembélé
Dembélé, és l'altre jugador que ha decidit fer vaga | Cedida

Tot i això, el mitjà 'El Nacional', ha publicat que l'absència dels jugadors a les instalacions d'entrenament no es deuria a la vaga, en clau de participar-hi, sino que no haurien anat a entrenar per motius de seguretat, ja que s'han tallat les carreteres que donen accès a les instalacions blaugranes.

Gerard mai s'ha amagat

Gerard Piqué no s’ha amagat mai i sempre s’ha mostrat solidari amb el moviment independentista i sembla ser que Dembélé no s’ha volgut perdre aquesta oportunitat.

Tot això passa enmig de la tempesta en la qual es troba Catalunya, que ja ha vist com s’ha suspès la celebració del partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Reial Madrid a la ciutat comtal que s’hauria d’haver disputat el pròxim 26 d’octubre.

També pots llegir...