Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gerard Piqué, amb la samarreta del Barça

Piqué, sobre el procés: «Mai he dit que fos independentista però defenso el dret a decidir»

El central del Barça ha declarat que «em sembla molt dura la sentència»

Gerard Piqué, amb la samarreta del Barça
Gerard Piqué afirma que mai ha declarat que fos independentista | CatalunyaDiari.cat

El central del FC Barcelona, Gerard Piqué, torna a ser notícia després de parlar obertament sobre el procés català a 'El País Semanal'. El futbolista català ja es va mostrar favorable al dret a decidir de Catalunya  quelcom que ha reafirmat tot assenyalant que sempre «intento ser molt clar. Sempre he donat suport al dret a decidir» tot i que ha afegit que «mai he dit que fos independentista».

El blaugrana però no entén per què se li pregunta sempre pel seu posicionament «quant la gent vota és secret, per què als jugadors ens obligues a posicionar-nos?» i continua «jo quan vaig a votar, voto una cosa o una altra, però  la gent no té per què saber». Piqué ha retret que sempre es diu que els esportistes «no es poden mullar» però si aquests «es mullen pel que tu penses sí es poden mullar». És per això que defensa que els jugadors «tenim el mateix dret a ser ciutadans com qualsevol altra persona que està passejant pel carrer».

En contra la sentència al procés

El central ha tornat a posicionar-se en contra la sentència al procés tot indicant que li sembla «molt dura»  i afegeix que considera que no s'hauria d'haver arribat a aquest punt sinó que «els polítics d'ambdós bàndols haurien d'haver fet la seva feina».

D'altra banda, sempre ha generat molta controvèrsia que el central català jugués amb la selecció espanyola si defensava el dret a decidir de Catalunya on ha conclòs que «puc defensar el dret a decidir com també he defensat la selecció espanyola durant 13 o 14 anys. He defensat les dues coses sense cap problema».

També et pot interessar...