Jordi Cañas carrega contra un famós presentador: «Això treballa a TV3»

No és la primera vegada que el diputat critica públicament el català

Jordi Cañas explota durant la seva participació a 'Tot es mou' i acusa Toni Soler d'intimidar a testimonis
No és la primera vegada que el diputat de C's esclata contra Toni Soler | TV3

Amb la crisi del coronavirus, els polítics estan analitzats amb lupa i tots els seus moviments són jutjats independentment de la seva ideologia. I mentre sabem que ningú estava preparat per la crisi que estem vivint, hi ha personatges polítics que no dubten en utilitzar aquesta tragèdia per guanyar vots.

És el cas d'Isabel Díaz Ayuso. La presidenta de Madrid va voler enviar a la regió a la fase 1 de la desescalada, tot i saber que la capital era una de les ciutats més afectades i el seu sistema sanitari no estava preparat per avançar de fase.

La polèmica portada de Díaz Ayuso

Tot i això, la negativa del govern espanyol ha servit perquè Ayuso pugui ser una víctima més als ulls públics. És per això que ha protagonitzat una portada a ‘El Mundo’ que ha despertat molta polèmica, sobretot per la seva sobreactuació i dramatisme innecessari.

Toni Soler, director d’Està Passant i productor de Polònia de TV3, no ha dubtat a compartir amb els seus seguidors la portada en qüestió, comparant-la amb una altra del mitjà ‘ABC’ on es mostra a una Inés Arrimadas molt avançada en el seu embaràs. «Avui què és? La Puríssima?».

Les xarxes contra Soler

Aquesta piulada va arribar a un públic que Soler no esperava, com és el cas del diputat de C’sJordi Cañes. Aquest ha respost de manera defensiva a través de les xarxes: «No, són dues dones. Una d’elles embarassada. Dues dones a les quals hauries de respectar si no tinguessis un problema...», afirmava. «Això té un programa diari a TV3...» escrivia el polític desprestigiant el presentador.

El cert és que aquesta defensa es podia venir a veure, ja que Díaz Ayuso és presidenta gràcies al suport de VOX i C’s i té assegurada les defenses per aquestes bandes. A més, els seguidors de Cañes no han dubtat en posar-se en contra del presentador català i intentar ocultar, una vegada més, que la vertadera irresponsabilitat ha estat per part de Díaz Ayuso.  


Comentaris

envia el comentari