El Tsunami Espanyol que actuarà a Catalunya en cas que el govern no actuï

Des del Ministeri d'Interior i Defensa coneixen l'existència d'aquest grup

Militars de l'exèrcit espanyol estarien disposats a venir a Catalunya | Cedida

El Tsunami Democràtic té el seu homòleg espanyol. Almenys així ho confirmen des d''El Confidencial Digital', després d'haver parlat amb els coneguts com Tsunami Espanyol i que, tal com expliquen, tenen la intenció d'abordar la situació viscuda a Catalunya amb l'arribada de centenars de militars de l'Exèrcit espanyol.

Concretament, aquest nou moviment ha arribat a rebre fins a 2.500 missatges de militars interessats a unir-se a aquesta iniciativa que, com a base, justificarien la seva actuació sota el paraigua de l'article número 8 de la constitució.

L'objectiu de Tsunami Espanyol

En aquest sentit, l'article té l'objectiu que les Forces Armades garanteixin la sobirania i independència d'Espanya, defensar la seva integritat i l'ordenament constitucional. Així doncs, des de Tsunami Espanyol s'estarien plantejant l'enviament de militars que, estant de permís i sense el seu uniforme de feina, donessin suport a la policia que intenta restablir «l'ordre» a Catalunya.

A través de les xarxes socials, el missatge d'aquesta nova plataforma ha estat clar: «Si el dimarts a les 23.59 hores, no veiem cap mesura, militars units de diferents casernes de tot el nostre país, ens reorganitzarem per a sol·licitar dies de permís i anirem en massa per aplicar l'article 8 de la constitució espanyola. El dia que va jurar bandera, vam jurar defensar el nostre país, als seus ciutadans i a la nostra bandera, encara que això ens costi la vida».

S'ha esborrat la seva pàgina de Facebook

Això no obstant, crida l'atenció que el passat diumenge la pàgina de Facebook de Tsunami Espanyol desaparegués i s'esborrés el seu perfil i rastre de les xarxes. En aquest context, de moment, no s'ha donat a conèixer cap intenció més del grup.

Finalment, des del diari digital s'han ficat en contacte amb fonts del Ministeri d'Interior i Defensa i, malgrat que en ambdós organismes s'han oposat a comentar comunicats de xarxes socials, sí que han manifestat conèixer la iniciativa. Davant tota aquesta incertesa, des de Tsunami Espanyol tenien previst reunir-se aquest dimecres per a valorar la situació a Catalunya i, si creuen necessari, començar-se a organitzar per actuar.

 

També et poden interessar...


Comentaris
Isabel
Al ejército que venga de permiso, cuidado que sin uniforme son ciudadanos y a estos si podremos calentarlos si vienen a lo que dicen.
Jhon
A estos militares seria mejor preocuparse por pertenecer a un pais mas libre y democratico que no seguir con unas pautas rancias y dictatoriales nacidas de una dictadura que solo mira de conservar privilegios ganados en una guerra entre hermanos. Dais lastima todos aquellos adoctrinados para seguir beneficiando a los mismos de siempre. Que pena de pais.
Gotolània
Només saben fer honor al que sempre han estat: uns indesitjables! ?????
Gloria
Ostres, no ho entenc...Les nostres mares ens han pogut pujar i han estat i són els pilars més forts d una casa i Espanya necessita l exèrcit per fer se respectar?? Que demanin a les mares que tenim tant fortes i fermes com es fa això de ser respectades. Mai amb escopeta , sinó amb l educació.
Joaquín
Que vayan a jibraltad
Josep
Si que vallan si tienen cojones. Pallasos
Joan Petit
No és preocupeu que això no serà considerant desobediència a la llei ni incitació a la violència ni rebel·lió.

envia el comentari