Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera i Inés Arrimadas al Congrés dels Diputats durant el debat d'investidura (23-07-19)

Bomba d'última hora sobre Albert Rivera que descol·loca Inés Arrimadas

L'exlíder de C's passarà el 2020 bolcat en Malú i el fill que esperen, però té plans pel 2021

Albert Rivera ja té clar el seu futur
L'exlíder de C's passarà el 2020 bolcat en Malú i el fill que esperen, però té plans pel 2021| GTRES

Albert Rivera té plans. La seva retirada del món polític podria durar ben poc i és que el que serà pare aviat tornarà a la palestra i sembla que trepitjant fort. Ho farà el 2021, avança 'La Razón'. «Ha deixat entreveure als seus incondicionals que tornaria a la política quan el negatiu efecte mediàtic del seu recent fracàs electoral quedi suficientment lluny com per tornar al partit sense retrets», escriuen.

La davallada dels taronges als comicis portava Rivera a prendre la decisió d'abandonar, entre llàgrimes seves i dels seus, però sembla que temporalment. Ell i Malú seran pares i probablement la idea del polític sigui passar el 2020 bolcat en la família que ha format amb la cantant, per  tornar amb les piles carregades i un projecte polític l'any següent. El dubte és qui sap l'estratègia entre els seus i quin paper juga Inés Arrimadas en els seus plans.

El 2020 de Rivera, entre bolquers i discos

El mitjà citat explica que el 2020 Rivera podria endinsar-se en el món discogràfic i fer-se amb algun càrrec de directiu aprofitant la influència de Malú. Ho defineixen com «una ocupació temporal, com a transició fins a tornar a C's». Per tant, el 2020 portarà a Rivera  el naixement del seu segon fill, probablement el seu  casament pel civil amb Malú i segurament un nou disc de l'artista amb possible implicació laboral seva. Un any complet, que serviria de palanca per llançar-se de ple i de nou al que realment domina: els discursos.

Rivera ha fixat una data a llarg termini: primer viurà intensament l'embaràs i els primers mesos del seu segon fill. Sembla que la seva emoció en acomiadar-se no era d'un adéu, sinó d'un fins aviat, i tot apunta que no caldran anys perquè torni al terreny de joc. De moment, la parella gaudeix en família de les festes de Nadal, aparentment gens preocupats pels rumors de crisi  que últimament els envolten.

També et pot interessar...