YouTube esborra el canal de VOX

La formació de Santiago Abascal ha denunciat que es tracta d'un greu atemptat contra la «llibertat d'expressió»
El líder de VOX, Santiago Abascal, durant un dels seus mítings electorals
El líder de VOX, Santiago Abascal, durant un dels seus mítings electorals | CatalunyaDiari.cat

La formació ultradretana VOX ha patit aquest dimarts un altre important revés. Segons ha informat el mateix partit a través de les seves xarxes socials, la plataforma de vídeos YouTube ha decidit esborrar el seu canal. Aparentment YouTube, propietat de Google, no els ha volgut donar cap justificació davant la contundent decisió presa. 

 

«Un greu atemptat contra la llibertat d'expressió»

«Youtube elimina el canal de VOX sense cap explicació», ha informat VOX a Twitter, on ha lamentat que la decisió «és un greu atemptat contra la llibertat d'expressió i difusió d'un partit polític». «Exigim una explicació i que el compte sigui habilitat com més aviat possible», ha estat la petició de la formació a YouTube Espanya. 

 

La plataforma es compromet a investigar els fets

Després de la denúncia pública de VOX, la plataforma de vídeos ha reaccionat a través del seu perfil oficial. «Ho estem investigant i ens posarem en contacte tal aviat com tinguem novetats», ha assenyalat Youtube. VOX, per la seva banda, ha agraït la ràpida resposta. 

 

 

 

Un candidat català de VOX es converteix en independentista

Recentment, VOX també va ser notícia a Catalunya, després que el seu candidat a l'alcaldia d'Alfarràs decidís abandonar la formació, i declarar-se independentista. Antonio Jiménez, va compartir un vídeo a les xarxes socials en el qual assegurava sentir-se decebut amb la formació ultradretana per no «reconzar-lo en res». És més, també va denunciar que VOX li va prometre «l'or i el moro», i va exigir la llibertat dels «presos polítics». 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari